perjantai 21. elokuuta 2015

Kuukauden.

Meitä on kiusannut hetken raivostuttavat tekniset ongelmat. Blogger ei oo antanut mun julkaista mitään luonnoksia pidemmälle, ja sekös kismittää. Tai ei enää, nyt kun homma lähti taas pelittämään. Oonkin nauttinut lähiaikoina mökkielämästä ja pitänyt pienimuotoista some-taukoa, vaikka Facebook tuli kytättyä ja Instagram päivitettyä.

Tulin kuitenkin kokeilemaan josko saisin höpistyä teille vähän meidän uudesta tulokkaasta. Aikahan kirjaimellisesti lentää ja tyttö on tänään jo kuukauden ikäinen. Vielä on ollut elämä helppoa kahden kanssa, mutta eiköhän tämä jossain vaiheessa itkuksi muutu, edes hetkeksi :D

Kuukaudessa on tapahtunut aivan hirveästi jo muutosta. Pieni käppyrässä viihtyvä tuhisija on muuttunut jänteväksi maailman tarkkailijaksi. Hereillä viihdytään jo muutamia tunteja kerrallaan ja silloin halutaan seurustella. Jokaisen syömishetken jälkeen ei nukahdeta, vaan jatketaan tapitusta. Meinaa äidiltäkin loppua välillä kädet kesken kun molempia pitää paimentaa.
Kovin totinen torvi hän vielä on, vaikka nukkuessa varsinkin päästelee vahinko hymyjä ja naurahduksia. Niitä tarkoituksenmukaisia odotellessa! Hieman ollaan päästy myös juttelun makuun ja suusta tulee muutakin kuin vaativaa karjahdusta. Se on niiin kummallista. Samalla toivoo että tämä vauva-aika kestäisi aina, mutta silti odottaa niitä uusia juttuja kuin kuuta nousevaa. Jokapäivä ihmettelen että mitä' tein Lumin vauva-kuukaudet. Nukuin? Nyt kun siihen ei ole mahdollisuutta, tulee vuorokauden tunnit käytettyä extratehokkaasti, koko ajan on joku keskenja meneillään.

Ensimmäinen kuukausi ojn siis kulunut aika lepppoisasti. Itkuja ei oikeastaan tule kuin nälästä, sekä syliin kaipaamisesta. Olenkin kovasti innostunut vauvan kantamisesta, sylittely kun on muuten kovin haastavaa liikkuvan taaperon juostessa tekemässä pahojaan. Nämä helteet on kyllä ollut ikäviä edellämainitun takia, kolmekerrosta trikoota ei paljoa naurata kun ateita on ulkona yli kaksikymmentä.Semmoista siis meille. Kuvien välissä on muuten aikalailla se kuukausi. Ensimmäisessä neito on 4vuorokautta ja toinen on otettu tänään. 

Voi että, voisitko aika pysähtyä? 

6 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...