keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Vielä kolmistaan.

Huomenna on viimein se THE DAY, nimittäin laskettuaika. Tänään toivottavasti vierailin viimeistä kertaa yhdessä kasassa neuvolassa, mutta eihän sitä voi ennustaa. Olo on kuitenkin vieläkin erittäin hyvä vaikka väsymys painaakin. Kaikki kyselee onko synnytykseen liittyviä oireita, pahoittelen että en jaksa vastata jokaiseen tekstiviestiin erikseen. Puhelin onkin ollut muutaman päivän aika ylikuormitettu. 

Raskauden puolivälistä kestäneet supistukset ovat nyt parin päivän aikana lisääntyneet. Mukaan on tullut kolotukset ja jomotukset, jospa tuolla jotain tapahtuisi. Aiemmin mainittu väsymys on paikalla, sekä vauva selvästi rauhoittunut. 

Kotona tuntuu olevan kaikki valmiina. Ja yllätettiinpä minut menneenä lauantaina aivan ihanilla vauvakutsuilla, vaikka syke on edelleenkin korkeana säikähdyksestä. Nyt saisit vauva jo tulla! 

Laittakaahan veikkauksia, koska meidän babytwo mahtaa saapua? 

3 kommenttia :

  1. sori näin miehenä oisin veikannu et raskaus alku vaihees tai viikkoo 24

    VastaaPoista
  2. Toi maha on kyllä niin hurjan pieni! :D Mut hurjan paljon tsemppiä viimeisiin päiviin! Aika varmaan tuntuu ikuisuudelta jo nyt. Tänään just mietin, että ootkohan synnärillä, kun en oo nähnyt elämää somessa susta viime päivinä :D

    VastaaPoista
  3. Niin ihana pikkumasu!! Vauva syntyy 19pv kun meillä on ristiäiset;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...