tiistai 2. kesäkuuta 2015

Terkut Nuuksiosta

Sunnuntai oli siitä harvinainen päivä että oltiin koko perhe kotosalla. Aika hyvin ollaankin osattu ottaa ilo iurti vielä tästä "vapaa-ajasta", jonka vain yksi lapsi suo, kahden kanssa se kun taas puolittuu. Aamu puuhasteltiin kotona että saatiin hyvät päiväunet alle ennen lähtöä. Sen jälkeen pakattiin itsemme autoon ja hurautettiin kaupan kautta ottamaan askelia Nuuksioon. Meiltä kotoa ajaa poluille noin kymmenen minuuttia ja ihan hävettävän harvoin käydään tuola rauhan tyyssijassa! 


Ajateltiin tosiaan vaan käydä haukkaamassa happea, mutta huomaamattamme käveltiinkin reitin pisin lenkki, vajaa 10kilometriä. Huomasi että oltiin todella perhe-ajan tarpeessa, viimekerrasta kun oli jo aikaa. Lähes tulkoon kaikki illat ollaan sovittu jotain muuta erillämme, samoin viikonloput täyttyy omista harrastuksista. Tähän on ehdottomasti tultava stoppi.Evääksi valikoitui kaupasta lihapiirakkaa, keksejä sekä pikkuneidille riisikakkuja ja smootieta. Kahvit keitettiin tietty Jetboililla, ja täytyy myöntää että onhan tuo pirun kätevä vekotin vaikka olin erittäin epäileväinen kun se meidän talouteen saapui.. Eipähän tarvinnut juoda kolmetuntia termarissa seissyttä tsufeeta! 

Kuinka monelle Nuuksio on tuttu? Lapsillehan ei tuola ole oikein mitään, paitsi Luukin puolella. Reitin varrelta löytyy kyllä pikkuisia lampia (kuvassa Mustlampi), johon voi sään ja uimataidon puitteissa pulahtaa. 

6 kommenttia :

 1. Nuuksio on aivan ihana paikka! Vauva- ja taaperoiässä lapset kulkee nätisti selässä kantorepussa.Ja isompana sitten saa purkaa energiaa juoksemalla ja seikkailemalla :) Mun mielestä lapsi ei sen enempää tarvitse virikkeitä tuolla; metsässä vain mielikuvitus on rajana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei oo totuteltu selässä kantamiseen, pitääkin ottaa vauvan kanssa tavaksi! Lumi on vielä niin pieni että irrallaan plumpsahtaa järveen :D

   Poista
 2. Nuuksio on tosiaan aivan ihana paikka! Juuri mietin, että milloin mennään sinne seuraavan kerran.. :)

  VastaaPoista
 3. Voiaaako mennä joku päivä grillaaamaaan tonne yhessä lasten kanssa!!!! pakko päästä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...