maanantai 29. kesäkuuta 2015

Täysiaikainen.

Mun piti tulla jo aikoja sitten kirjottelemaan teille taas mahakaverin kuulumisia, vaikka oikeestaan mitään uutta ei ookkaan luvassa. Viimeviikolla raskausviikot poksuivatkin täyteen ja parin päivän päästä siirrytäänkin jo viikolle 39! Vajaa pariviikkoa oon joutunut ottamaan vähän enemmän levon kannalta, sillä sain erään neuvolakäynnin yhteydessä taas niskoilleni raskausmyrkytysepäilyn. 

Lumia odottaessa synnytys käynnistettiin samaisen vaivan takia ja hän syntyikin jo 36+2. Verenpaineet nousivat silloin pilviin ja oma vointini oli todella huono. Nyt kuitenkin oon saanut levolla paineet laskemaan vanhaan tuttuun alhaiseen, joten  ehkä saan kuin saankin kokea spontaanin synnytyksen käynnistymisen. Verenpainemittari on kuitenkin tällähetkellä erittäin tiiviisti käytössä, ja pienestäkin heitosta pitää livahtaa tai olla edes yhteydessä Kätilöopistolle. 

Sairaalakassikin on jo puoliksi pakattu, eli muistilista on valmiina keittiön tasolla. Tänään ajattelin käydä hakemassa viimehetken tarpeet niin kotiin kuin laukkuunkin, jospa sitten osaisi rentoutua. 

En siltikään osaa kuvitella että aivan pian, hetkenä minä hyvänsä meitä on 4. Ja vaikka se hieman jännittää, tiedän että meidän pieni superperhe jaksaa hieman vaikeamminkin kauden yli. Tämä raskaus on kasannut ympärilleni niin mahtavia ystäviä, niin uusista että vanhemmista puolitutuista, etten voi ymmärtääkään. Kiitos kaikki, tiedätte kyllä keitä ootte! <3

13 kommenttia :

 1. Voi, toivottavasti myrkytys pysyy loitolla! Söpö maha siellä! :)

  VastaaPoista
 2. ❤️❤️ toi masu, ja sinä!

  VastaaPoista
 3. Voii miten pieni masu vieläkin! Kerkeisköhän joku päivä näkemäänkin? :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis masu! Toivottavasti loppuraskaus sujuu hyvin :)

  VastaaPoista
 5. 4 hlö suurperhe? Itsellä kolme lasta ja raskaus suunnitteilla. Jos neljäs vielä tulee, niin voisin jo harkita perheemme olevan pieni suurperhe.

  Nätti maha kylläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jouduin hetken etsimään suurperhe sanaa, mutta siis SUPERPERHEttä tarkoitin niinkuin tuolla lukeekin, eli meidän kaikesta selviävää mahtavaa poppoota :) suurperheeksi

   Poista
  2. Miellän minäkin lähinnä ne alkaen viisi kuusi henkiset :) kiitos kommentista ja masukehusts

   Poista
 6. Vau ihana odottaja! Löysin blogiisi tänään, ihana päästä jännittämään milloin vauvanne syntyy. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...