perjantai 12. kesäkuuta 2015

Never say never eli uusi hoitolaukku.

Tiedättehän te, naisen mieli voi muuttua. Lumia odottaessa sekä myös Lumin synnyttyä tuhahtelin hoitolaukku pohdinnoille ja hehkutukselle siitä kuinka kätevää se on kun kaikelle on paikkansa. Tädit olisivat olleet kauhuissaan jos olisivat kurkanneet meikäläisen työntöaisassa roikkuvaan Korssin veskaan. Sulassa solussa laukun pohjalla uiskentelivat niin vaipat kun äidin pastillit. Tuttipulloa sai metsästää joka kulmasta kunnes se vihdoin löytyi viimeisestä. Tiestysti sen jälkeen piti löytää vesipiste että tuttiosan sai huuhdottua, oman kalenterini reuna kun oli tökännyt korkin irti.

Hienosti silti pärjättiin, enkä osannut edes kaivata omaa laukkua vauvan tavartoille. Lumin täyttäessä vuoden ja aloittaessa päiväkodin, ei tavaraa ole tarvinut oikeastaan kantaa enää mukana, lukuunottamatta vaippoja sekä juomapulloa. Tehdään neitosen kanssa aikamoisia extempore-lähtöjä, eli aamupuurolla keksitään (siis minä keksin..) että nyt juostaan 20minuutin päästä pysäkillä olevaan bussiin ja lähdetään mummolaan. Yhden kanssa toimii vaikka tavarat olisivat laittamatta, mutta entäs kahden?
Niinpä meille kotiutui Skiphopin Duo Signature-hoitoveska. Kriteerinä mulla oli lähinnä vaan että päätaskun sai kiinni vetoketjulla ja että laukun saisi kiinni aisaan muuten kuin olkahihnasta. Nuo pari asiaa kun toteutuvat lähes jokaisessa markkinoilla olevassa laukussa, sain olla luvalla turhamainen ja valita vain silmää miellyttävän kuosin.

Musta hoitolaukun ei tarvitse näyttää hoitolaukulta, mutta asia ei myöskään häiritse. Tämä on sopivasti sekoitus myös normilaukkua, ja tulee varmasti toimimaan myös omana viikonloppukassina tarvittaessa. Nyt lähiaikoina aijon pakata tämän valmiiksi sairaalaan lähtöä varten, vielä ennen vauvan sytntymää kun emme tätä muuten tarvitse. Viimekerrallahan kassi jäi pakkaamatta, oltaisko fiksumpia tälläkertaa.. Lähtö kun voi tulla koska vaan ;)

Millaisia hoitolaukkuja teiltä löytyy? Onko kukaan muu tuntenut sijoitusta turhaksi ensimmäisen kohdalla? 

9 kommenttia :

 1. Voi miten ihana hoitolaukku! Meillä oli käytössä Emmaljungan vaunuihin sopiva hoitolaukku ja se oli kyllä tosi hyvä ostos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä katselin Emmaljungan laukkuja möys netistä mutten viitsinyt ostaa erimerkkisiin rattaisiin! :D

   Poista
 2. Mä en myöskään ostanut hoitolaukkua Lottaa odottaessa, lähinnä pyörittelin silmiä niiden korkeille hinnoille. Aluksi mulla olikin käytössä vanha koululaukku, mutta pian se osoittautui liian pieneksi, eikä tavaroita tahtonut löytää siitä sekamelskasta. Lopulta sitten ostin kuin ostinkin oikean hoitolaukun, enkä kyllä ole katunut! Sinne vaan saa niin kätevästi tavarat omille paikoilleen helposti löydettäviksi ja kaikki tarpeellinen myös mahtuu mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta! Toivon nyt että on joka pennin arvoinen, kohtahan pääsee jo testiinkin :)

   Poista
 3. Mä oon täällä suu ymmyrkäisenä, ilman hoitolaukkua?! Noh, ehkei nyt ihan noinkaan. Mutta meillä hoitolaukku kulkee edelleen viikonloppuisin mukana ja sieltä löytyy pojan hammasharja ja -tahna, vaippoja, yöpuku, kuumemittari, panadol... Meillä tuota panadolia tai antibioottia on mennyt sen verran paljon, että parempi vaan pitää mukana. Ja niitä mömmöjä en Korsiini laita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kuulostaa superkätevältä'! Taidan korkata uuden laukun jo taaperon kanssa!

   Poista
 4. Meillä tuo sama hoitolaukku, tosin tää sun taitaa olla joku paranneltu versio ku meillä ei oo noita kantokahvoja ja iso tasku sulkeutuu magneetilla, mikä muuten on todella rasittava kodka kun tavaraa on paljon sitä ei saa koskaan kii vaan se on aina auki ja kaikki tavarat paistaa. Muuten oon ollu tyytyväinen ja onhan tää niin nätti. 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tässä oli jotain uusia juttuja edelliseen malliin! Kuosi on todellakaunis, hyvä kuulla hyvää :)

   Poista
 5. Tosi kiva hoitolaukku! Meidän hoitolaukkuna toimi pitkään Marimekon olkalaukku, mutta kahden kanssa liikkuessa kaipasin hoitolaukkuun enemmän tilaa + sitä että se olisi näppärä kantaa mukana vaikka toinen lapsi olisi sylissä ja toista pitäisi kädestä. Nyt on ollut Kånkenin reppu "hoitolaukkuna" ja tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...