torstai 25. kesäkuuta 2015

Kohti kotia.

Vaikka vielä ei ole päästy edes osastolle saati synnyttämään, alkaa kotiintulo jo olla pikkuhiljaa mielessä. Tänään alkoi meikäläisellä raskausviikko 38 ja sehän meinaa sitä että meidän bebe on vihdoin täysiaikainen. Yön vietinkin nauttien aika kivoista supistuksista, mutta sain kyllä nukuttua (ja nettishoppailtua keskellä yötä..) ilman lääkettä. Olen muutaman päivän pyöritellyt mielessäni vaatevaihtoehtoja kotiintuloa varten ja ai että se on hankalaa. Toisena päivänä nautitaan helteestä ja toisena taas jäätävästä viimasta kera vesisateen.. Myönnetään, Lumia kotiintuodessa en edes muista mitä paniikissa käynnistysmääräyksen saaneena kassiin sulloin, joten tälläkertaa on hyvä olla ajoissa. Muuten seuraavakin kotiutuu 2kokoa liian suurissa tamineissa. 

Aivan pienimpiä vaatteita meiltä ei kuitenkaan hirveästi löydy, joten vaatteiden osalta homma on ollut aika helppo. Jonkinlaiset tossut ja kevyt pipo hellepäivää varten meiltä uupuu, mutta eiköhän semmoiset jostain löydy. 
Nämä haalarit kaivoin esille, mutta ne tuskin pääsevät sairaalaan vbielä mukaan. N saa sitten kiikuttaa ne naulakosta matkaan, riippuen päivän ilmastosta. Tuo ihana haalari on Lumin kummitädin lahja vastasyntyneelle toissa lokakuussa ja vaikka se on kokoa 50, me saatiin käytettyä sitä lähemmäs kolme kuukautta!

Asusteetkin ovat saatuja tai Lumilta perittyjä. Huomaa että viimeksi odotettiin Marrasvauvaa :D

Sisävaatteita lähtee matkaan muutamat. Ihan siltä varalta että kotiin saataisiinkin tälläkertaa tuoda pieni poikanyytti. Jos ei nyt, niin tulevaisuudessa meidän kahdesta prinsessasta tulee varmasti maan parhaita isosiskoja pienelle veljelle ;)

Seuraavana mulla on ohjelmassa pakata niin mökkikamat kuin oma sairaalakassi loppuun. Siihen liittyen voisittekin taas linkkailla postauksia, joko omia tai jotka ootte ite kokenut hyödyllisiksi. Tälläkertaahan on pakattavana vielä Lumin tarpeet hoitoon viemistä varten (onko muuten vapaaehtoisia? :D).

Yritän illalla kasata teille vielä vähän mahankuulumisia, on nimittäin aika ihme että ollaan päästy näille viikoille ja päiville, aikamoiset paripäivää takana!

2 kommenttia :

  1. En kestä, että kohta teijän vauva jo syntyy! <3 meijän pitää nähä joku päivä!! Ja niinku sanoin jo aiemmi, Lumi voi tulla meille kyll jos semmonen tilanne tulee :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...