tiistai 23. kesäkuuta 2015

Juhannus

Sinnehän se taas hujahti, keskikesän odotetuin juhla. Pienestä hiljaisuudesta sainkuin sainkin pidettyä itseni yhtenä kappaleena, eikä tarvinnut synnyttää Lappeenrannassa, saati sitten saunassa. Olin muutama päivä ennen lähtöä päättänyt pakata sairaala-kassin itselleni valmiiksi auton takapenkille. Koskaan kun ei olisi voinut tietää meneeekö lapsivedet keskellä kirkasta päivää tai liukastunko kosteassa nurmikossa joka laukaisee supistukset. Ajan puutteessa laukku makaa tälläkin hetkellä olohuoneen lattialla pakkaamatta, eli onneksi "vahingoilta" säästyttiin. Muovit sain sisältä kuitenkin jo pois!

Se kuitenkin  siitä, yhdestä laukusta. Palataan siihen vielä myöhemmin. Takana on taas rento Juhannus, joka vietettiin viiden "perhetuttu-pariskunnan" voimin. Lapsia oli tälläkertaa matkassa yhteensä seitsemän, mikä ei kuitenkaan tuntunut mahdottomalta viime vuotiseen verrattuna kun mukana oli vain kaksi neitokaista. Itse livahdin aina päiväunille tilaisuuden tullen, ja hienosti jaksoi taas!

Ilmat hellivät ja Lappeenranta tarjosikin luvattujen sadepisaroiden sijaan aurinkoa, mikä kelpasi hyvin tuvan ollessa niin täynnä lapsia. Ulkoleikit purkivat hyvin energiaa, vaikka pienimpiä olikin vähän haasteellista suojella auringolta. Hurjimmat kävivät jopa uimassa! Itse kastoin varpaat ja muuten nautin lämmitetystä pesuvedestä.

Kameran kanssa kävi niin niolosti, että jätin laturin kotiin ja mökillä akku loppui noin kymmenen kuvan jälkeen. Pakko tsempata tässä asiassa tai ostaa edes toinen akku kaveriksi!

4 kommenttia :

 1. Teillä on varmasti ollut ihana juhannus läheisten kanssa ♥ Mulle on muutaman kerran käynyt niin että koko kameran akku on unohtunut kotiin. Tylsä huomata siinä vaiheessa kun on jossain tilausuudessa ottamassa kuvaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuttu tunne tuokin! Tai että muistikortti on jäänyt kiinni läppäriin :D

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa teidän juhannus. Parasta suuressa lapsimäärässä on lasten toisilleen tuoma ilo ja seura.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...