maanantai 11. toukokuuta 2015

Indiedays inspiration day ja ihania tyttöjä.

Tapani mukaan hieman mattimyöhäisenä kirjoittelen menneen kuun tapahtumista. Kevään Indiedays-päivä tuli käytyä kurkkaamassa muutaman ihanan tyttösen kanssa, aurinkoisessa Helsingissä. Viime syksynä tapahtuma oli hiuekan pettymys, ehkä juurikin tilan ahtauden takia, mutta tällä kertaa pojot järjestäjälle. Myös minä, raskaana oleva nainen viihdyin monta tuntia tapahtumassa kymmenen muffinsin jälkeen ja päihtyneen porukan seurassa. Vaikka kotiin päästyä olin kuoleman väsynyt, enkä voinut ajatellakaan että tänävuonna olisi jatkanut myös illan gaala-tapahtumaan olivat rakkulat jaloissa päivän arvoiset. Viimevuotinen gaala-ilta onkin muuten viimeinen tapahtuma ennen uutta odotusta, positiivsen testin tein muutama viikko juhlan jälkeen :)


Vaikka porukkaa riitti, oli silti aivan mahtavaa törmätä Kaksi yhden hinnalla- blogin Jennaan ja Riikkaan. Tyttöjen blogia on tullut luettua varmaan vuodesta 2010, ja se tekee jo aika monta vuotta. Toivottavastiu nähdään taas syksyllä viimeistään samoissa merkeissä!

Kuva: Jalmari Eskelinen

Kotiin vietäväksi lähti kassillinen testattavaa, jospa saisin nää harmaat hapsutkin pikkuhiljaa päästä värjättyä piiloon. Keväthän on tunnetusti uudistumisen aikaa, miksi minä olen siinä niin saamaton.

Ki8itos Indiedays kivasta päivästä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...