perjantai 10. huhtikuuta 2015

Mitä muka?

Olen aika onnistuneesti onnistunut skippaamaan ajatukset siitä, mitä heinäkuun tulokkaalle saatettaisiin tarvita. Ajatus siitä, että kaikki tarpeellinen on tallessa edelliseltä vauvavuodelta on kuitenkin pikkuhiljaa musertunut. Huomaan tarvitsevani, tai ainakin haluavani kaikenmoista. Kamppailu tuplavaunuistakin on päättynyt. Oman pääni kanssa käyty taistelu siitä että pärjään vauva kantoliinassa ja taapero rattaissa heikentyy päivä päivältä. Siksipä meille kotiutuu jossainkohti Mountain Buggyt vauvakopalla. Tarvitaan mahdollisimman kapeat kiesit, ja nämä ovatkin ainoat vierekkäiset jotka meidän vanhan talon vaunuvaraston ovesta mahtuvat. 
Keittiöön kaivataan myös loppuvuodesta junior-tuoli. Tämä Ikean yksilö käy yksiyhteen meidän keittiön tuolien kanssa, joten kun vauva puolivuotiaana siirtyy Stokkeen, saa Lumi oman isojen-tyttöjen tuolin. Mahdollisesti nykyinen Tripp Trapp saa päällensä Newborn-setin, joten silloin siirtyminen tapahtuu jo kesällä. 

Lähes kaikki vauvan tekstiileistä on pistetty kiertoon. Muutama pikkuvaate löytyi vintiltä ja muutaman olen ehtinyt kirppariltakin jo hamstrata. Harsot, vuodevaatteet sekä täkit ovat ostoslistalla, heti kun silmäni kelpuuttavat jotain. Toisen kohdalla huomaa olevansa erityisen varovainen (nirso..) ettei tule hutiostoksia. Minimizen matskusta tykkäsin erityisesti vieraillessani yksipäivä AT-Lastenturvassa. 


kuvat AT-LASTENTURVA, IKEA, METSOLA

Eilen pikaisella Stockmann-kierroksella teinkin ensimmäisen vauvantarvike-hankintani! Nimittäin Lumin vanhoihin tuttipulloihin uusia vastasyntyneen imuosia. Fiilis oli huikea kassalla: meille tulee vauva! Niin se vaan yhtäkkiä todentui, pienellä ostoksella.

kuvat MINIME, Babyshop
Kesä-vauvalle kaivataan myös aurinkosuojaksi vaunu-verhoa. Ihan vielä en ole päässyt itseni kanssa yhteisymmärrykseen saako sisarukset tylsää harmaata vai vaaleanpunaista, jälkimmäinen kun ei ole oikein minun juttuni. Myös helposti puhdistettavat istuinpehmusteet, varsinkin taaperolle houkuttelee. Huh, pää vilisee kaikenmoisia turhamaisia juttuja. Jospa sitä osaisi ennen kesää ostaa jotain hyödyllistäkin!

Mitä tosikko tarvitsee, muutakun rakkautta ja materiaa?

4 kommenttia :

 1. Toi vaunuverho on ihana! <3 mä tajusin noiden olemassaolon vasta sitte ku niille ei enää ollu kovinkaa tarvetta meillä :D
  ps. meillä on pinnikseenn lakanoita ja pussilakanasettejä jos kiinnostaaa XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki heräsin noihin ihan älymyöhään! Toi penkin suojus kyl kaivattais ja sil sais vähän vaihteluakin :)

   Poista
 2. Hei! Me ostettiin juurikin vähän aikaa sitten nuo Mountain Buggy Duetit vaunukopalla. Ihan vinkkinä, että jos uutena ostatte niin kannattaa kysellä tarjoushintoja eri liikkeistä :) Irroitettava istuinpehmuste noissa rattaissa on ihan omasta takaa, mutta toki jos erillisellä kuosilla haluaa niin sitten on toinen juttu.

  Ihastelin myös tuota samaa vaunuverhoa, mutta taitaa jäädä hankkimatta kerta esikoisen jäljiltä on (vaikkakin tylsä sininen) verho tallella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Me haettiin nämä juuri ystävältä käytettynä, vaikuttaa superhyviltä

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...