tiistai 21. huhtikuuta 2015

Lapsiperheen musthave.

Viimeiset kolmevuotta on mennyt siihen että päivittäin tulee valitettua meidän sohvasta. Ihan hävettää miten tärkeä asia se on mulle ollut. Koko olohuonetta ei oo tehny mieli "sisustaa" mitenkään, kun sohva on ruma ja länään istuttu. Viikonloppuna kuitenkin mulla kävi tuuri ja bongasin Facebookin kirppikseltä aivan naurettavaan hintaan haaveilemani yksilön. Tämänhetkinen väri on vielä hieman arka, mutta saatiin vaalean lisäksi myös kaksi muuta päällistä siihen samaan uskomattomaan hintaan. Sunnuntaina käytiin kipasemassa se kotiin, tai no, itse karkasin kantoreissun ajaksi Ikeaan Julian kanssa. Nappasin sieltä mukaani sohvaan sopivan rahin, kyllä nyt kelpaa! Hienosti muuten sain kuusitoistakiloisen paketin roudattua julkisilla, Lumi ja rattaat mukanani. Kiitos E. loppumatkan kyydistä <3

Olohuone kaipaakin ehdottomasti lisää tauluja tai jotain muuta henkilökohtaista. Kellarissakin on parit ikkunanpokat olleet lähes vuoden odottelemassa inspistä. Olisiko tämä sitä kuuluisaa pesänrakennusviettiä jolle mulla ei ollut aikaa koska Lumi tupsahti maailmaan kuukauden etukäteen. Myös lavapöytä on päätetty sahata puoliksi, mutta nyt kun asia on varma saa toteutusta odotella luultavasti sen perinteiset parivuotta (terkkuja kotiin).

Lumi vetelee vielä sikeitä ja ajattelin päiväunien jälkeen kipaista kurkkaamaan Kodin Ykkösestä löytyvät tyynynpäälliset. Minkälaiset tuohon olisi kivat? Kuvassahan jää oikealle pimentoon meidän punakaapistoinen avokeittiö, joten tekisi mieli korvata siniset raidat punaisella. Jos vaan uskalla repäistä.

Täältä (klik) pääsee kurkkaamaan sitä edellistä kauhistusta, sekä keittiötä. Myös kokonaiskuva on laajempi, tälläkertaa en jaksanut siivota kuin osan olohuoneesta ;)9 kommenttia :

 1. Meijänki sohva on loppuunkäytetty.. Ja iha hirvee. Haaveilen uudesta. Ja oon tosta teidän uudesta sohvasta haaveillu mut se in aika kallis uutena.

  VastaaPoista
 2. Meijänki sohva on loppuunkäytetty.. Ja iha hirvee. Haaveilen uudesta. Ja oon tosta teidän uudesta sohvasta haaveillu mut se in aika kallis uutena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Tehtiin onneksi tosi hyvä löytö kirpparilta :)

   Poista
 3. Hyvännäköinen sohva :)

  VastaaPoista
 4. Näyttääpäs ihanan pehmeältä! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...