torstai 26. maaliskuuta 2015

Pinkissä kuoressa

Tämä kevät on aiheuttanut viimevuotista enemmän stressiä pukeutumisen suhteen. Pitää olla tuulenkestävyytyä, vesipilareita sekä teipattuna saumoja. Hieman erilaista kun tunkea puolivuotias vaunujen suojaan ihan missä vaan tamineissa, koska lämpöpussi kuitenkin lämmitti. 
Kun ominaisuudet kasvavat, myös hinta kohoaa ja hurjalla etsiskelyllä oonkin saanut meidän välikauden kasaan suht edullisesti. Lumi on nyt juuri sen kokoinen ja ikäinen että varaudun siihen että syksyllä saatetaan tarvita taas uudet kamat! Toivotaan tietysti että näillä mennään! 

Nyt meidän neiti pukeutuukin karkkipinkkiin. En olisi ikinä uskonut valkkaavani tämän sävyistä haalaria, mutta neversaynever. Meillä on ollut Polarn och Pyretiltä aijemmin toppatakki sekä kolmessa eri koossa windfleeceä joten muutamista negatiivisista muiden kokemuksista huolimatta päädyttiin tähän, sillä me ollaan aina oltu todella tyttyväisiä. 

Kengät ovat hommattu lämpimimmille keleille.  Tarralenkkarit ja siistimmät nauhakengät on päässeet jo testiin kauppareissuille ja lyhyille ulkoiluille, mutta parin tunnin ulkoilussa pujotetaan jalat vielä talvi Kuomiin. Hanskat ja pipo ovat anopin käsialaa. Ne pitää kivasti viimaa ja villahanskat pitää sormet lämpiminä kurahanskojen sisällä. Vielä pitäisi hakea ulkoleikkeihin soveltuvat käsineet kaupasta, kun päiväkodissa on jo pari TähtiJonatania. 

Miten teidän puolitoista vuotiaat pukeutuu kevääseen? Oonko unohtanut jotain tarpeellista? 


5 kommenttia :

  1. Miten ihana onkaan tuo haalari!!! Vitsi että olen kateudesta vihreänä täällä :D i-h-a-n-a!! Nyt kyllä harmittaa vielä enemmän, etten hankkinut tuota. Noh, on meillä mustat popin vk housut ja vaaleanpunainen takki paikkaamassa surua :D

    VastaaPoista
  2. Voi että, meidän Aislalla oli tuommoiset Kavat ensikenkinä viime kesänä ja oltiin kyllä supertyytyväisiä! Nyt on hommattuna semmoiset Tutat, toivottavasti en joudu pettymään :D Hihi!

    VastaaPoista
  3. Mistä löysit ton pinkin? Oon yrittäny katella, mutta mistään en löydä. Vissiin viimevuoden mallistoa :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...