keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Oi valo

Sunnuntaina kerkesin vihdoin nauttimaan tästä ihanasta kevät säästä. Vaikka päivä alkoikin jo aikaisella aamuvuorolla, olin jo yhdeltätoista viettämässä vapaata. Lumi oli isin kanssa nukkunut puoli kymmeneen (??) joten meillä ei ollut kiire edes tavalliseen tapaan puolenpäivän päikkäreille vaan otettiin suunnaksi Vihti ja Lumin serkun koti. Hyvät kaffet maistui pitkästä aikaa, Lumi tosin oli kiinnostunut vaan jahtaamaan kissaa. Yhden aikaa ajeltiin kotiin ja tyty sammuikin jo auton kautta suoraan sänkyyn. Itse menin myös "pikäpäikkäreille", eli silmät pysyivät kiinni sen perinteiset kaksi ja puolituntia.

Iltasella tunnin reippailu koko perheenvoimin piristi kummasti. Samalla testattiin vähän vk-vermeitä ja pakko se on alemman kuvan myötä todeta että haalarissa on auttamattomasti liian lyhyet hihat ja lahkeet.

Eilen startattiin myös pyöräilykausi ja polkaistiin muskariin. Takaisin tullessa Lumi nuokkui mun selkää vasten ja kotona huomattiin kuumeen nousseen. Kylläpä ollaankin tän vuoden puolella saatu jo sairastettua, jokohan ne kohta ois tässä.

2 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...