torstai 19. maaliskuuta 2015

Me kolme


Ihanaa ja valoisaa torstaita kaikille. Me ollaan vieläkin kodin vankeina ton tytysen karmean yskän seurauksena, mutta toivotaan että nää päivät on tulleet jäädäkseen. Eilen tosin uhmattiin vointia ja käytiin vähän kaupoilla kurkkimassa kevät vaatetta, saattoi sieltä jotain kotiutuakkin :) Kurkataan niihin muöhemmin! 

Plussan pärähtäessä testiin en kuvitellut blogin muuttuvan niinkään raskaus/odotusblogiksi, mutta jotain kuulumisia tuun tänne varmasti kirjottelemaan. Eilen käväisinkin neuvolassa hakemassa raskaustodistuksen sekä toteamassa taas että huimaus on tullut jäädäkseen. Verenpaineet huiteli taas luvuissa 80/62.. Täälä napostellaan siis luvan kanssa salmiakkia! Oonkin karkkipussi kainalossa selaillut kelan sivuja ja pohtinut ottaako tällä kertaa äitiysavustus pakkauksena vai rahana. En missään nimessä halua edellisvuoden pakkausta, eikä ylipäätään pakkaus olisi tarpeellinen sillä kaikki Lumin tavarat ovat säilössä. Jotenkin se pakkaus vaan on se odotuksen juttu! 

Masu alkaa vihdoin myös pikkuhiljaa pilkottaa, johan sitä on odotettu. Nyt en näytä enää siltä että edellispäivänä on tullut otettua kuppia ja krapularuoka turvottaa. Pikkuinen liikkuu kovasti, ja vaikka istukka löytyy tälläkertaa aivan suoraa edestä, ei mielestäni liikkeet ole sen vaimeampia. Lumin odotuksen aikana istukka sijaitsi takaseinämässä ja rakenneultran täti sanoikin ettei tuntemuksia saa nyt verrata, tai ainakaan huolestua. 
Raskauden lisäksi elämässä tapahtuu muutakin mullistavaa, nimittäin never say never. Nyt on koittanut se aika kun meikäläinen suorittaa ajokortin. Siispä poistun vielä hetkeksi niiden materiaalien pariin, ennen kuin tuo räkäkeiju nousee päikkäreiltä. 

Muita kesävauvaa odottavia ruudun silläpuolen? Pakkaus vai nou?  

7 kommenttia :

 1. Mä en kestä miten pieni toi sun maha on puolivälissä! :DD mulle turpos samankokone varmaa jo enne ekaa neuvolaa :DD Parantukaa nopeesti! <3 Ootko huomisen Lumin kanssa kotona? Mun pitäis käyä ikeassaaaaaaaa ja rikastua tosin myös :DD
  Ja mä ottasin rahana sen pakkauksen! Kuiteki kaikkia Lumin vanhoja on jäljellä, plus ei mun ainakaa hirveesti tullu niitä äippäpakkauksen vaatteita Hugolla käytettyä ja neki mitä käytin ni käytin koska "meillä nyt on tää ni käytetää ny sit" -asenteella, enkä sen takia että oisin hirveesti tykänny siitä :D Mä oon ainaki päättäny et jos mä vielä joskus saan lapsia ni otan kyllä rahana ja ostan sillä rahalla sit semmosia vaatteita mistä oikeesti tykkään ja mitä tykkään sit käyttää vauvalla (mm. newbie ;;))

  VastaaPoista
 2. Mä pohdiskelin myös ton paketin kanssa, kun tosiaan Lotalta vielä tallessa kaikki tarpeellinen, mutta varsinkin tämän vuoden paketissa oli kivoja juttuja (vaikka mä varmasti olisin vielä saanut viime vuoden paketin). Ja kyllähän se paketti jotenkin vaan tavallaan kuuluu siihen odotukseen ja vauvan tuloon. Itse päädyin kuitenkin jättämään nyt paketin väliin ja ottamaan avustuksen rahana, koska olisihan se ollut vähän turha... Hankin sitten itsekseni ne, mitä sieltä haluan kuten makuupussin. :)

  VastaaPoista
 3. Me otettiin tällä kertaa rahana vaikka se pakkaus kyllä jotenkin kuuluu tähän odotukseen :D ollaan niin huonosti käytetty elviran pakkauksen tavaroita että saadaan rahasta suurempi hyöty irti:)

  VastaaPoista
 4. Mä oon ottanut kaikille neljälle pakkaukset, vaikka kolme syntyikin neljän vuoden sisällä toisistaan. Musta on ollut kiva kerätä siihen pahvilaatikkoon kaikki lapsuusmuistot ja oman vuosikerran makuupussit, jotka saa sitten lapset kantaa pois mukanaan.
  Jos olisin ottanut rahana, olis se kuitenkin mennyt tyyliin ruokakauppaan ja se siitä sitten :D

  VastaaPoista
 5. Täälläkin ootellaan kesävauvaa :) Esikoinen, joten äitiyspakkauksen aion kyllä ottaa ehdottomasti! Kunpa vain tulisi se uusi vuoden 2015 pakkaus jo!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...