lauantai 7. maaliskuuta 2015

Ihan vaan me tytöt.

Meidän perheen pää on tosiaan tänä viikonloppuna harjoittelemassa, joten ollaan ihan vaan kahdestaan. Normaalisti nää viikonloput on osunu mun työviikonlopuille jolloin saatetaan molemmat olla hoidossa mun äidin luona tai sitten vaan Lumi, joten nyt on kiva olla ihan vaan rauhassa kotona. Eilen kylläkin kyläiltiin mun äidin luona ja kohta se tulee käymään täälä kahvilla, eli touhua riittää. Ollaan touhuttu ihan normijuttuja, just niitä mitä tytöt tekee yhdessä. Eli siis piirretty (mm. jalkaan) shoppailtu ja syöty. Ja nimenomaan tota jälkimmäistä. Kauheeta myöntää mutta molemmilla on ollu koko ajan vähintään rusina poskessa :DLumista on nykyään todella paljon seuraa, mutta onneksi se osaa myös leikkiä itsekseen. Tänään noustiin ekaa kertaa ikinä kuudelta (!!), joten mama torkkui matolla kun neiti leikki lempi Legoillaan. Nykyään osataan jopa rakentaa jotain, ennen kun legoleikit oli pelkästään tuhoamista.


Eilen illalla mut valtasi hirveä välikausipaniikki. Nyt on yhdet kengät kotiutumassa neitoselle fb-kirpparilta, toivottavasti ovat yhtä hyväkuntoiset ja käyttämättömät kun kuvaus antoi ymmärtää. Hinta ei päätä huimannut joten ensviikolla lampsitaan sitten kauppaan. Kenkien lisäksi päänvaivaa on aiheuttanut takki/haalari-asia. Mun mielestä "hienostelutakit" on turhinta ikinä ja vaatteen pitää kestää käyttöä. Silti himoitsen Rodinin Picoa, mutta pelkään etten uskalla pukea sitä tytölle hiekkalaatikolle. Onko kellään kokemuksia sen olemattomista teknisistä ominaisuuksista?Blogin hiljaisuus on muuten puhtaasti johtunut siitä että meidän näppäimistön N-kirjain ei oo toiminut. Nyt se pelittää kuten huomaatte, ja meikäläinen oli ihan ite käteväemäntä. Se korjaantui paukauttamalla kapistus parikertaa voimalla seinään. Terkkuja naapureille!

Mitä teijän viikonloppuun kuuluu? Yksin vai yhdessä?


4 kommenttia :

  1. Ihana lumi ♡ harmi kun saa siellä olla liian vähän, mutta onneks näkee näitä kuvia täällä ♡

    VastaaPoista
  2. Ihana Lumppari <3 Ja toi lopetus haahhaa :D
    Hugolla oli se mini rodinin haalari sillo ku oli n. puol vuotta> mutta ei kyllä ollu montaa kertaa hiekkalaatikolla se päällä :D tänä vuonna haluun Hugolle kyllä sen picon! mut just ns. paremmaks takiks :D Tai toi molon on tommonen ulkoilutakki ja sitä pidetää sit just vähä parempana takkina sitä picoa, luultavasti päikäs aina toi molon ja pico sit muuten :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...