torstai 5. helmikuuta 2015

Lastenhuoneen lempparit

Helmikuu on startannut kivan lumisena ja pulkkailun ohessa koti on jäänyt vähemmälle huomiolle. Ihan hävettää kaaos, mutta onneksi vieraatkin ovat pysyneet poissa. Tämä aamu vietettiin Lumin kanssa rauhassa kahdestaan kotona ja sain paikkoja vähän ojennukseen. Pikkuneidin huoneeseen on ilmestynyt pari aika kivaakin juttua josta tää mama tykkää joten napsasimpas niistä kuvat tänne teillekkin!Clas Olssonille oli ilmestynyt ihania graafisia pyykkipusseja, joista yksi lähti meille lelusäilytykseen. Oon ollut aivan pulassa isompien pehmeiden lelujen kanssa, ne on kaikki Lumille niin rakkaita, mutta vaikea saada järjestykseen. Problem solved, tuolta ne on helppo napata halittavaksi ja palautuu jopa lähes aina omin pienin käsin myös takaisin.


Eilen haettiin siskoni lähettämä paketti Postista ja kattokaa mitä sieltä paljastu! Ehkä maailman liikkiksin Haamuverryttely -kirjanen.En tiedä oliko tämä tarkoitettu äidille vai tyttärelle mutta ainakin molemmat olivat enemmän kuin innoissaan. Niinkin innoissaan että mä pääsin "jumppailemaan" vasta Lumin mentyä eilen yöunille enkä edes kehtaa kerta kauan tätä nelisivuista kirjaa selasin.. Kiitos Kemiin, olet rakas! Paketista paljastui kaikkea muutakin ihan superia, ne vilahtelee ehkä myöhemmin.


Viimeisenä pari ihanaa myöskin paketeista kuoriutunutta yksityiskohtaa. Nimi-juna on Lumin kummitädin tuliainen Turkista. Kyseinen neitokainen seikkailee tällähetkellä Australian mantereella ja meillä on jo niin kova ikävä, tule pian! Lisäksi hyllyltä löytyy isältäni saatu vanha Melodica. Vielä tuosta puhallinsoittimesta ei saada aikaan kuin karsea hermoja riistävä meteli, mutta ehkä muutaman vuoden päästä saadaan jo ihan menettelevää ääntä aikaiseksi.

Semmosia pikkujuttuja tälläkertaa. En oo pitkään aikaan tehny mitään tän tyyppistä postausta, mitäs tykkäsitte?

2 kommenttia :

  1. ihana tuo kori!! paljomakso?! :)

    VastaaPoista
  2. Tuo kori on kyllä hyvä idea meidänkin neidin huoneeseen! :) Täytyykin käydä kurkkii Clas ohlsonin valikoima :) Meiltäkin muuten löytyy tuollanen nimijuna!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...