torstai 19. helmikuuta 2015

Ihana kevät ja sen uutuudet!

Kuinka moni tuntee heräävänsä eloon näin keväisin? Vai saako helmikuussa puhua jo keväästä. No ainakin meillä on valmistelut aloitettu ja pohdinnat pyörii niin välikausi kenkien kuin kurapukujen ympärillä. Taaperon aurinkolasitkin olisivat hankintalistalla, viimekesäiset kun ovat jo auttamattomasti liian pienet!

Ulkovaatetus on ihan oma genrensä, ja tällä kertaa kurkataankin niihin sisäkledjuihin. Äidin vaatekaappi kaipaa uudistusta, mutta silti jostain syystä pikkuneitidille kotiutuu kaikennäköisiä ihanuuksia. Semmoisia, jotka kelpuuttaisin omaankin kaappiini. Ihan en vielä ole sinut sen kanssa että pukeuduttaisiin samanlaisiin, mutta jos tyyli voi olla edes vähän samaa linjaa kulkeva.

Meidän keväästä ja kesästä löytyy hyvin lämpösiä ja raikkaita sävyjä, oliko joukossa lemppareita?


Kappahl ei kyllä petä koskaan, se on huomattu lähivuosina sekä varsinkin lähiviikkoina. Bodyistä puseroihin siirtyminen menee kivuttomasti ku on kivaa päälle pantavaa. En oo ennen ollut mikää printtifai, mutta nämä kelpaa!Kesä tuo mukanaan lämmön mutta myös viileät illat. Joulun alesta tuli hamstrattua neuleita vitosella, näillä raaskii möyriä hiekkalaatikollakin! Gugguun pöksyt on Punavuorenpeikosta, kevään ekan dropin beige oli sävyltään just täydellinen!


Tämä ihana tunika on Lindexin valikoimasta, meille kotiutunut tosin joulupukin apulaisten kautta. Neule myöskin aijemmin mainitusta alehamstrauksesta :)


Syksyllä meitä lämmittää Gugguun paksu huppari. Tämäki on pakko saada itselle, oi aikuisten mallisto ilmesty jo!

2 kommenttia :

  1. Kappis/hema/Lindex on mun mielestä tosi ihanat kaupat, jos on tyttölapsi. Rimpsua, röyhelöä, tylliä, leggareita, mekkoja, tunikoita, kivoja paitoja - vaikka ovatkin printeillä varustettuja. Tyttöjen puolella se ''printtivalikoima'' on suurelta osin rusettia tai muuta söpöä ja neutraalia, toisin kuin poikien puolella, jossa kaikki on vaan dinoa ja autoa. :( Mutta gugguut, ai että <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...