sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Iha ite.

Ihanaa sunnuntaita! Mulla on tosi raikas fiilis tällähetkellä, nimittäin pakkasin just Lumin pulkkaan ja vedettiin reilu tunnin lenkki kirpsakassa pakkasessa. Toinen hihitti pulkassa ja meikä kiroili, on vähän lihakset ruosteessa :D kotona sain vähän venyteltyä (tässä pitää petrata!) ja tehtyä lihaskuntoa. Nyt onkin tän vuoden urheilut urheiltu, ja piti päästä tänne pätemään. 

Oikeesti tulin näyttämään teille mun erästä valmistunutta käsityötä. En oo mikään DIY tai kutoja ihminen, mitta kun jotain päätän niin sehän hoidetaan loppuun. Tällä kertaa langasta muodostui pehmo, lahjaksi ystävän vauvajuhliin. 

 photo image_zpsbad5950f.jpg


Sain nallen valmiiksi vasta aamulla juuri ennen juhlia, ja ainut kuva on tämä puhelimella otettu. Mun mielestä tästä tuli tosi liikkis, isosisko on hiljaa sielä ruudun toisella puolella :D

Mun mielestä itsetehdyt lahjat on parhaita. Nimenomaan vielä antaa. Se vaiva ja tunne mikä tekemisen aikana syntyy, ja kun toinen on oikeasti kiitollinen. En vaan keksi sanaa kuvaamaan sitä fiilistä!  Onko muita amatööri neulojia? Pistäkää linkkejä luomuksiin, mä haluan inspiksen alottaa jotain uutta taas! 

12 kommenttia :

 1. Tosi sulonen! Minäkin tein vähän samantyylisen tuttiketjun raskausaikana. Tollasessa on kyllä hommaa ja varmasti lahjan saaja osaa arvostaa sitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myönnetään että varsinkin kasatessa ajattelin ostavani seuraavan lahjan kaupasta...

   Poista
 2. AIVAN IHANA<3 Oliko tuo vaikea tehdä? mistä löytyisi ohje? :) Terkuin kiinnostunut myös tekemään alusta loppuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan superiisi! Ohje on kirjasta "Pehmoisia neuleita pienokaisille" , voin laittaa sulle ohjeen jos haluat :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...