torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukortit, behind the skenes.

Vuodenaika, jolloin vanha kunnon kirjeposti taas muistetaan. Lapsena meillä oli kotona AINA postimerkkejä ja kirjekuoria, toista se on nykyään. Päivittäin tulee käytettyä kommunikointiin sähköpostia ja kännykkää, niin arki kuin työkuvioissa. Kalenterit on sähköisiä, kuvat on sähköisiä, juhlien kutsut lähetetään tekniikan avulla. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.

Myönnän olevani yksi niistä joka joulun alla herää vanhoihin kunnon kirjeisiin. Joulukortit on kiva sujauttaa siihen suureen punaiseen kuoreen, vaikkakin omalla kohdallani lähetys tapahtuu aina aikaisintaan 20 joulukuuta tavallisilla merkeillä... Eräs joulu mentiin Punaisen ristin valmiskorteilla, viimevuonna poseerasi tietysti parikuinen Lumi tontuulakki päässä.Tänä vuonna ollaan huuli pyöreänä. Millainen joulukortti, kuvasta vai askarreltu. Mistä aika, inspis ja eritoten kuvaa varten valo.Vaikka aika riittäisi taaperon kuvaamiseen, on kuvan jälkikäsittely aika rankkaa puuhaa. Valot, rajaus, teksti. Kaikissa kuvissa on yleensä jotain superkivaa, mutta poikkeuksetta myös jotain mönkäänmennyttä. Valinnanvaikeus siis. 

Millaisia kortteja teillä on tänävuonna syntynyt? Pistäkäähän linkkejä!

10 kommenttia :

 1. Joulukorititpa hyvinkin ;D Mä tuskailin tuon taaperon valokuvaus ongelman kanssa kans jokin aika sitten. Onneksi saatiin yksi ihan kiva kuva, josta meinasin kortin tehdä. Eli kortissa kaunistelee Lilian, mutta siinä on myös jotain itse tehtyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jäi tänävuonna kyllä nyt lähettämätttä.....

   Poista
 2. Erilaisia ystävänpäiväkortteja oon tehny (ei oo kuvia tosin)..sitten tässä just tein ristiäiskutsukortit - niistä on kuvat.... https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t31.0-8/10557523_615368011923223_1052269211553471880_o.jpg
  joulukortteja oon askartelemassa tässä kuhan saan yhden ystävän tytön synttärikakun pois päiväjärjestyksestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja! Mä tykkään tehdä itse mutta tänäjouluna oon ollu aikaansaamaton paska :D

   Poista
 3. Ihana Lumi-muru <3 Mä en oo pariin vuoteen lähetellyt joulukortteja ollenkaan... Itsellä ne joutaa lähes poikkeuksetta roskiin (hyi mua!), joten ei ole oikein motivaatiota niiden lähettämiseen. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, niin meilläkin joutaa paitsi valokuvasta tehdyt! :D Eipä tullu tänävuonna lähetettyä................

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...