lauantai 20. joulukuuta 2014

Apua kaaokseen - Insjö

Tiedättehän te, naisen käsilaukku on pohjaton kaivo. Omani ei pysy edes hallitussa kaaoksessa, paperit ovat hujanhajan ja viimeviikolla töihin otettu banaani löytyy pohjalta tunnistamattomana vielä monen viikon jälkeen.  Kateellisena seurasin sivusta muiden laukkukokoelmia ja helppoa käytettävyyttä, kaaoksesta syytin laukun epäkäytännöllisyyttä..  Epätoivooni vastattiin kun Insjö halusi tarjota arkeeni vähän helpotusta.

"Insjö bagInbag laukut on suunniteltu helpottamaan elämän pienissä ärsytyksissä. Me autamme järjestämään käsilaukkujen tärkeät, jokapäiväiset esineet ja löytämään ne nopeasti. Insjö laukkua käyttämällä myös käsilaukkujen vaihtaminen on helppoa, kaikki oleellinen seuraa mukana etkä enää ikinä unohda mitään toiseen käsilaukkuun!
Insjö nimi viittaa sanoihin sisävesi ja järvi pohjoismaisissa kielissä. Pohjolan järvet ovat kauniita, etenkin tyynen pinnan sileät väreilyt. Insjö laukku käsilaukussasi edustaa ja muistuttaa rauhallista järveä. Haluamme tuoda sen tyynen rauhan ja pehmeät liikkeet jokapäiväiseen elämääsi Insjö bagInbag laukkujen ja tuotteiden mukana."

Nyt kun laukku on parinkuukauden jälkeen pysynyt järjestyksessä, tahdoin vähän vilauttaa mistä on kyse. Kuten Insjön omasta esittelystä varmasti ymmärtää, on kyseessä tuote jota voi tarvittaessa siirtää laukusta laukkuun. Mallit sisältävät erilaisia lokeroita ja vetoketjullisia taskuja, joten eri tavaroiden kategoriointi on turhankin helppoa. Nykyään kuitit sun muut lentävät roskiin, eikä vain laukun pohjalle. 
Oma mallini on koralli SAIMAA TUULI. Mitoiltaan kassi käy niin Korsin Hamiltoniin kuin huolettomille reissuille reppuun. Monet aikaiset aamut olen säästynyt huolelta kun avaimet on napsautettuna kiinni koukkuun ja kalenteri on matkassa mukana vaikkei sille ehtinyt illalla suoda ajatustakaan. Pinta on helposti puhdistuvaa nailonia ja parin kuukauden laukunpohjalla pyörimisen päätteeksi on pinta vieläkin kuin uusi. 


Tässä siis vielä viimehetken joululahjavinkki niitä kaipaaville! Helsingissä asustelevat löytävät Insjön vielä tänään ja huomenna Makkaratalon  joulumyyjäisistä, kolmannesta kerroksesta Desing-alueelta! 

 Kuinka teillä säilyy järjestys? 

*yhteistyössä Insjö

3 kommenttia :

  1. Jestas tää on nerokas! Helpottaisi kyllä mun hermoheikkoa mieltä ja kaaottisia lähtöjä. Pitää pistää korvan taa :)

    VastaaPoista
  2. Toi vaikuttaa kyllä tosi näppärältä!

    VastaaPoista
  3. Heitin sulle ton haasteen, joka nyt on pyöriny jo ikuisuuden joka blogissa, ja varmaan oot jo kertaalleen sen tehnykin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...