torstai 6. marraskuuta 2014

Kaksplussalla.

Joku tarkkasilmäinen on saattanut huomata, että Indiedayssin bannerit ovat kadonneet sivupalkista ja isot mainokset yläreunasta. Syy tähän on se, että vaikka Indiedayssillä koti oli mitä mahtavin, minun oli kunnia päästä hieman paremmin omaan blogiin personoituun yhteisöön, Kaksplussalle. Sivuston tarkoitus on kerätä yhteen juurikin perheblogeja jonka avulla te meidän jutuista kiinnostuneet löydätte uutta luettavaa samasta kategoriasta. Ihan huikea mahdollisuus päästä näin suuren lehtitalon alle, Kiitos Kaksplus! 

Täällä blogin puolella asiat pysyy ennallaan. Sivulle pääsee vanhalla bloggerin osoitteella (http://kklaran.blogspot.fi/ ) ja sen lisäksi nyt myös Kaksplussan kautta ( http://blogit.kaksplus.fi/blogi/thereissnowonelikeyou/  ), jolloin sivusto ilmestyy kaksplussan kehyksissä. Sivupalkista löytyy myös pieni karuselli, mitä kautta pääsette klikkaamaan kollegojen sivuille, suosittelen! 


Koko blogin taipaleella en ole sen pahemmin tainnut esittelyjä itsestäni tehdä, joten nyt kun teitä on parin viime vuorokauden jälkeen tullut niin hurjasti lisää olisi varmaan aika. 

Täälä kirjoittelee siis 25vuotias Klara, yhden pienen yksivuotiaan äiti. Lisäksi perheessämme asustelee taka-alalla lymyilevä isähahmo. Sijaitsemme pääkaupunkiseudulla, mutta Kehä kolmosen ulkopuolella ihanassa omassa kerrostalo kolmiossa joka on ainakin parin viimevuoden perusteella ikuisuusprojekti. Sisustusjuttuja löytyykin bloginpuolellta slloin tällöin, eli aina kun jaksan siivota. Monen vuoden takainen vaatehulluus on siirtynyt lähinnä lastenvaatteisiin. Omasta kaapista löytyy ajattomat helposti yhdisteltävät klassikot, lapselta ne leikkisät ja hurjat yhdistelyt. Niinpä täältä löytyy juurikin haaveilua sekä ostoksia, uutena että secondhandina. 
Lisäksi toivon saavani kipinän taas myös urheilulle, terveellisille elämäntavoille ja hyvinvoinnille, pääsette siis pian ehkä seuraamaan pientä projektia!

Semmoinen sekametelisoppa on siis SNow one like you. Muistattehan että meidät löytää Blogilistalta, Bloglovinista sekä tietysti Facebookista ja Instagramista 

Tervetuloa kaikki uudet sekä tietysti jo pidemmän aikaa mukana pysyneet!

6 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...