keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Ainutlaatuinen

Olen hirveän skeptinen kaikkien kilpailujen suhteen. Hyvin harvoin jaksan osallistua blogeissa arvottaviin tuotepalkintoihin, vaikka kiinnostusta olisi. Tuntuu että blogit tavoittavat niin järjettömiä ihmismassoja, etten minä yksinäisenä yksilönä voi mitään voittaa satojen joukossa. Kymmenen vuoden aikana osallistumiskertani voi varmaan laskea yhden käden sormilla. Instagramissakin lähes kaikki kilpailut tuntuvat olevan liian hyvää ollakseen totta, mutta toissaviikolla otin osaa elämäni ensimmäiseen IG-kilpailuun, ja tänään hain postista ihanan tuotepalkinnon!

Kilpailun järjestäjä @ainuneuvoja:a olin seurannut jo keväästä saakka. Meillä on luotettu Ainuun niin tuteissa, pehmoleluissa kuin suihkusaippuassa. Olin jo aijemmin huomannut että kivoja arvontoja pärähtää käyntiin aika-ajoin, mutta skeptisyyteni ei antanut laittaa arpaa arvontaan. Nyt se kuitenkin kannatti.  Vielä tänään voi muuten osallistua arvontaan, jossa voi voittaa tuon ihanan muhkean pupun!

Meille kotiutui ihana pirtsakka pupu oranssina, sekä juuri kaapista loppuneet puhdistuspyyhkeet sekä kylpyvaahto. MAM.in pulloja meillä ei ole koskaan ollut käytössä, mutta eiköhän nämäkin asiansa aja. Hammasharjojakin tarvitsee aina."Ainu-lastentarvikesarja sai alkunsa 1960-luvun puolivälissä. Alunperin Infa-nimisenä tunnetun tuotesarjan nimeksi tuli Ainuvuonna 1999. Tuotesarjan lähtökohtana on alusta alkaen ollut ratkaisujen tarjoaminen suomalaisen vauvaperheen arjen helpottamiseksi.
Ainu-tuotesarjasta löytyy apua vastasyntyneistä vaippaikäisiin, imettäviä äitejä unohtamatta. Ainu-tuotteet on kehitetty yhteistyössä lastenlääkäreiden, hammaslääkäreiden, sekä muiden alan asiantuntijoiden kanssa. Ainun valikoimiin kuuluu toistasataa tuotetta, joita yhdistävät turvallisuus, helppokäyttöisyys, laadukkuus ja hyvä hinta-laatusuhde." -ainu.fi
Millaisia kilpailijota te ootte? Osallistutteko esimerkiksi blogeissa arvontoihin vaikkei palkinto kiinnostaisikaan? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...