torstai 23. lokakuuta 2014

Synttärifiilikset

Neidin 1v. juhlista on vierähtänyt jo tovi, muttei anneta sen häiritä! Meillä vietettiin pirskeet leppoisissa mutta hieman ahtaissa meiningeissä ihan vain meillä kotona. Aluksi saatiin kylään sukulaisia ja myöhemmin ihania ystäviä, kiitos vielä kaikille että käväisitte vaikka monella oli pitkä päivä takana.

Näin ensimmäisen juhlan kunniaksi en päätynyt suoranaisesti mihinkään teemaan. Tiesin jo alunperin että haluan koristeiden sointuvan meidän sisustukseen, prinsessakemut ja muut ehtii vietelä sitten Lumin pyynnöstä myöhemmin. Pelkäsin kuitenkin mustan ja valkoisen olevan tylsä ja kuitenkin hieman kova pienen tytön juhlapäivään, joten ne saivat kaverikseen kirkasta pinkkiä. Ne vähäiset koristeet syntyivät ihan omin pienin kätösin ystäväni avustuksella ja oli juuri sitä mitä kaipasin eli hieman kömpelöä mutta söpöä, meidänlaista. Serpentiini löytyi tosin valmiina rullasta, se löytyi Juhla Maailmasta. Samaisesta putiikista löytyi myös muutama ilmapallo. Ne olivat kuitenkin pettymys sillä sydän ei ollut sydäntä nähnytkään ja pilkullinenkin oli säälittävä haalistunut ehkäisyvälineen näköinen riekale.
Pompomien ja viirin tarvikkeet löytyi vajaalla kympillä mistäs muualtaakaan kuin Ikean paperikaupasta. Viiri koristaa vieläkin olohuonetta ja tuo sinne pientä twistiä, oikein sopiva lisä vaaleaan tilaan!

Koska vieraat koostuivat pääosin aikuisista sekä kotoa löytyy astianpesukone, hylättiin idea ihanista mustavalko-pilkullisista paperikupeista. Pahvin sijaan käytettiin sitä mitä kaapista löytyi, eli kahvi kaadettiin Arabian Muumi-astiastoon sekä kakut syötiin meidän eripari-pikkulautasilta. Servetit löytyi valmiiksi kaapista ja ne on Anttilasta saatavaa ANNO-sarjaa.


Tarjottavia ei tarvinnut sen enenpää miettiä. Pöydälle päätyi varmat lempparit eli sitruunainen maitorahkajuustokakku sekä täyteläinen mutakakku. Lisäksi lemppari keksejäni eli Doriksia jotka meinasin haudata itselleni jemmaan kaappiin.

Muffinsit olivat oma sovellukseni Cloetta*lta saadusta suklaasta. Jaan reseptin kunhan saan sen vaan naputeltua, joten jos kaipaatte jotain erikoista muffinssi-ideoihin niin stay tuned!

Lumin rakkaista rakkain Nalle sai myös juhla-asun! Sankarin hattu ei tainnut pysyä päälaella sekunnin sadasosaa kauempaa.. Ja nallenkin lakki oli syöty ennen juhlien loppua.Ennen juhlia Lumi tiesi selvästi varautua pahimpaan. Päikkäreiltä heräilyn jälkeen otettiin hetki rentoa lööbailua vielä sohvalla ennen muutaman tunnin menoa ja meininkiä. Hyvin jaksoi pikkumimmi kuitenkin loppuunasti, iloisena ihanien lahjojensa keskellä. Paketeista paljastui mitä ihanempia tarpeellisia juttuja, niitä varmaan näkyy pikkuhiljaa bloginpuolella sen enenpää erittelemättä.

Siinä siis paketissa yksveebailut. Yksinkertaista ja rentoa, mutta miltäs näytti teijän silmään?


*saatu yhteistyössä 

4 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...