maanantai 6. lokakuuta 2014

Stripes is the new black

Hei vaan hei, täälä ollaan vielä elossa! Töiden aloitusviikko + yksveesynttärit ei ollut mikään maailman helpoin yhdistelmä, mutta nyt kun ensiksi mainittu on lähtenyt rullaamaan ja juhlat juhlittu on aika palata blogin kanssa normaaliin järjestykseen. Olipas pitkä lause, mutta nyt asiaan!

Sain lukemattoman määrän kysymyksiä läheisiltä ennen syntymäpäiväjuhlia. Joko se THE prinsessamekko on valittu. Joka kerta tuntui pieni pisto sydämessä kun totesin että niitä ei meidän huushollissa tulla näkemään, edes juhlissa. En vaan voi sille mitään että omassa maussani on sen verran vikaa että erilaiset tylliviritelmät ovat mielestäni mauttomia sekä epämukavia. Lumi saa pukeutua niihin sitten kun itse sen kokee tarpeelliseksi. Myös yli-ampuvat pannat jäivät kauppaan, se olisi joka tapauksessa revitty pois ennen kun olisin kissaa ehtinyt sanoa.

Helmikuun Tallinnan reissulta tarttui mukaan eräs vaatekappale, jonka haaveilin olevan Lumille passeli syntymäpäivien aikaan. Toiveeni selvästi toteutui ja meidän neiti juhli hieman arkisessa, mutta niin meidän näköisessä mekossa. Pituus oli todella passeli jotta se ei neidin menoa häirinnyt, sekä matsku ihanaa puuvillaa.Me säästetään siis tyllit ja hulmuavat helmat teille muille, niin te voitte kertoa nappasiko meidän valinta? 

8 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...