tiistai 21. lokakuuta 2014

Lauantain lempparit.

Nyt kun on muutama päivä vietetty aika hyisissä säissä, onkin hyvä aika kurkata meidän lauantaihin. Vietettiin Lumin serkun 1vuotis päivää mökillä, pienellä porukalla. Ilma oli loistava, paikka loistava ja herkut suussa sulavia! Mökin lehdet oli jo hieman päässeet kuivahtamaan sekä harmaantumaan. Rapisevat ovat kuitenkin meidän neidin mieleen.


Lumi ei millään olisi halunnut luopua meidn tuomasta kortista! Muumit Rivieralla taitaa kuitenkin vielä parivuotta odotella, kunnes tyttö siitä jotain tajuaa. Lahjaksi vietiin vaan kukkia, oltiin sovittu ettei osteta mitään kun sitä "turhaa krääsää" tulee muutenkin. Serkuksilla on siis kuuden päivän ikäero.

Ei tajuttu heilua kameran kanssa ennen juhlia. Oltiin tietysti jo muutenkin tyylikkäästi myöhässä ja ensimmäiset vieraat tekivätkin jo lähtöä meidän saapuessa. Lumilla oli päällään tuo pari postausta sitten esitelty Lindexin siipi-kollari sukkisten ja säärystimien kera.

Kerrankin vähän muitakin kuvia kun meidän olohuoneesta napattuja.. Kyllä me oikeesti joskus muuallakin ollaan !

Tänään me nautittiin muskari-päivästä. Ulos astuessa taivaalta tuli pikku-rakeita. Onko teillä jo kaivettu talvivermeet kaapista?

1 kommentti :

  1. Meidän piti käydä hakemassa kaupasta viikonloppuna haalari talveksi, kun tuo mun kesällä hamstraama haalari oli vielä ihan jätti :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...