keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Inspiration Day ja Blog Awards 2014
Tapani mukaan olen varmasti viimeinen, joka palaa tähän huisiin päivään sepustuksen ja kuvien kera. Viime lauantaina siis hyppäsin aamusta junaan viettämään hieman omaa aikaa blogijuttujen parissa. Suuntana oli aluksi Bloggers Inspiration Day, johon sain kutsun jonkin aikaa sitten. Tavattiin ihanien tyttöjen kanssa Kampissa kahvikuppien äärellä josta jatkettiin matkaa.

Pakko tähän väliin vielä hehkuttaa, miten mahtaviin ihmisiin oon saanut tutustua! Vaikka suurinosa olikin jo vanhoja tuttuja, ei uudet tyypit tuntuneet yhtään kaukaisilta vaan päin vastoin! Kai se vaan on niin että meillä mamabloggareilla on niin samanlaiset kiinnostuksenkohteet, että juttua riittää. Tämmöinen tukipylväs on niin tärkeä, onneksi huomenna törmätään taas osan kanssa, vaikkakin aika pelottavissä merkeissä.

Inspiration Day sisälsi pikkupurtavaa, juomaa ja juuri sitä Inspiraatiota. Erilaiset pisteet Lumin laukuista Olympuksen kameraständeihin olivat kiinnostavia. Harmi että jostain syystä missattiin luennot täysin vaikka niihin suunniteltiin menevämme, nähtävää siis riitti! Oma lempparini olikin juuri yllä mainittu Lumin pöytä, jossa laukku himotus vain nosti päätään. Pakko varmaan hommata jotain itselleni joululahjaksi.

Päivätapahtumassa saatiin lähestulkoon koko porukka kuvaan.

kuva: Nanna

Kolmen jälkeen siirryttiin pienemmällä porukalla kauppan kautta Lauran hotellihuoneeseen valmistautumaan iltaan. Höpötyksen, naurun, salaattien ja asukuvien lomassa aika meni kuin siivillä, kunnes siirryttiin muutaman korttelin päähän Fredan Tivoliin. Napattiin pöytä läheltä lavaa ja oltiin valmiina kannustamaan ehdokkaita.

Blog Awardsien tunnelma oli juhlahumusta huolimatta rento ja pukukoodin näköinen: Inspiration. Nautittiin lisää pikkunaposteltavaa ja juomaa, moikkailtiin vanhoja ja uusia tuttuja sekä höpöteltiin. Kun oli palkintojen jaon aika ja voittajia aletiin luettelemaan olin vähän pettynyt juhlijoiden jäykkyyteen. Taputuksia kuului vaan sieltä täältä. Pidettiin kuitenkin huolta että inspiroivimmat perhebloggaajat saivat kunnon ablodit, varsinkin kun ihana Demi voitti ansaitusti kyseisen kategorian!

Puolenyön jälkeen jätettiin muutaman ihanan tyttösen kanssa Helsingin yöelämä taaksemme ja suuntasimme lähemmäs kotiseutuja helpottamaan lopullista kotiin pääsyä. Käytiin vähän tanssimassa ja kun haukotukset veivät voiton lähdettiin nukkumaan. Ihan huikea ilta kaikenkaikkiaan, kiitos vielä kaikille!

Kuva: Nanna

Loppuun vielä ainoa onnistunut kuva meikäläisestä.. Eli Demi aveccinsa Paprikan kanssa, sekä oikeassa laidassa minun aveccini Jenina.

Osaattekohan arvata mikä meitä neljää yhdistää? No tietenkin äitiys ja sitä kautta Kaksplus, eli There is Snow one like you muuttaa uuteen kotiinsa ihan tuota pikaa mutta siitä enemmän ensikerralla :)

4 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...