torstai 16. lokakuuta 2014

Ihana Lindex.

Mitään en myönnä, mutta meidän neidin lipastoon saattoi eilen taas eksyä jotain. Kävin itseasiassa jo tiistaina lähi Lindexissä kurkkaamassa valikoimaa, etsinnässä oli jokin väliasu haalarin alle. No etsimää ei löytynyt, ei edes mistään muusta puljusta. Silmiin osui kuitenkin rekki jossa oli paljon eri tuotteita hajakokoisina normaalihinnoissa. Fiksu pääkoppa kieli sen enteilevän alesta ja eilen sitten käväsinkin kurkkaamassa ja hakemassa söpöjä juttuja hyvällä hinnalla kotiin.

Ennen kesää olin todella pettynyt Lindexin tarjoamaan laatuun, mutta asiassa on selvästi petrattu. Monet bodyt ovat monen pesun  jälkeen vieläkin kuin uusia. Myös ennen naftit koot vastaavat enemmän "normi kokoja". Kiitosta saa myös Lindexin tarjoama klubi, josta saa kerättyä bonusta. Ainakin tämmöiselle suurkuluttajalle on erittäin kannattavaa keskittää ostokset Lindexille.
Pehmoiset kalsarit kivalla yksityiskohdalla, sekä pari lämpöistä collegea syksyyn, nyt ollaan valmiita viimaan! Aijemmin mainitseman kantiskortin sekä alennusmyynnin ansiosta hintaa näille kertyi yhteensä 4,50, joten myös tili pysyi plussan puolella.


Vielä uupuu se välikerros haalarin alta. Mistä te ootte löytäneet omanne, ja mitä merkkiä suositte? Sais mennä nyt vk-puvun kanssa, että sitten talvella kovissa pakkasissa myös. Meillä on aijemmin käytetty äitiyspakkauksen villapukua, mutta arvatkaa eksyikö se kuivausrumpua ja se on nykyään kokoa Baby Born...

7 kommenttia :

 1. Mä suosin lapsillani villaa välikerroksena (ja kypärämyssynä), koska se lämmittää märkänäkin, toisin kuin fleece tai puuvilla. Se on mun mielestä varsinkin näillä istuvilla taaperoilla (ja myös sitten niillä remuavilla leikki-ikäisillä) tärkeä ominaisuus. Ruskovilla ja Many Months on mun ykkösmerkit villatuotteissa, mutta tänä vuonna päädyttiin lokarivauvan (-taaperon?) kanssa Name It:n villahaalariin, oli kukkarolle sopivampi hinta ja ihan kiva kuosikin :)

  VastaaPoista
 2. Ihania eikä! Meijän lindexistä noi oli jo kerenny loppua noi röyhelökalsarit ja siipipaita:"(

  VastaaPoista
 3. Tosi söpöjä vaatteita :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Hih, meiltä löytyy myös toi siivekäs college ja röyhelöpökät harmaina: http://momistheblog.blogspot.fi/2014/09/vauvanvaatteet-ja-aidin-aatteet.html ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania vaatteita. Meilläkin monet Lindexin vaatteet on menestyneet käytössä, toki joskus kohdalle on osunut joku maanantaikappale, mutta onneksi vain harvoin.. :)

  VastaaPoista
 6. Ihanat <3 Pojalle tulee harvemmin ostettua kauheesti vaatteita :) Ostan ne tarviittavat vaatteet ja käytän ne aika loppuun.Lelu puolella taas me shoppaillaan aika usesti

  Blogissani on upean BPface meikkipaljetin arvonta :) Toivoittavasti osallistut
  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...