maanantai 22. syyskuuta 2014

Tärkeän asian puolesta sekä pehmoista vaatekaappiin.

Yksi jos toinenkin sielä ruudun takana varmasti myöntää olevansa lastenvaatteisiin hurahtaneita. Edes vähän. Kauniita mallistoja tippuu ilmoille kun sieniä sateella ja loppu kuukausi mietitäänkin että syödäänkö makaroonia vai nuudelia. Nyt syksyn mittaan pienille haalitaan pehmoista ja mukavaa, oikein hyvä ajankohta Henkkamaukalta tuoda markkinoille ihania vauvanvaatteita!


Malliston tuotteet saat kätevästi klikattua kotiin H&M.n verkkokaupan kautta ja koodilla 2277 vieläpä toimituskuluitta! Jokaisen myydyn tuotteen myyntihinnasta lahjoitetaan10% UNICEF.ille rokotteisiin ja niiden hankkimiseen. Lindexiltä löytyi myös UNICEFin kanssa yhteistyössä toteutettu mallisto alkuvuodesta.

Mallisto muistuttaa kovasti murrettuine sävyineen, neuloksineen ja puisin nappeineen kovasti Kappahlin tuotteita. Monipuolisuutta tuo Unisex-tyyppiset kappaleet, itse voisin näistä pukea vaaleanpunaisia lukuunottamatta sekä pojalle että tytölle. Näihin on myös helppo yhdistää kirkkaat osat asusteina tai sitten ylä tai ala-osana. Alemmassa kuvassa näkyvä hoitolaukku on niin hieno, että tulisi mieli hankkia se tulevaisuuden varalle jemmaan :D 

Kokoja löytyy 0-9 kuukautisille, eli me ollaan valitettavasti näistä ihanuuksista jo kasvettu yli. Taidan kuitenkin napata muutamat ihanuudet ostoskoriin, lähipiiri kun on kovin lisääntyväistä tällähetkellä :) 
NAPPAAKO?

10 kommenttia :

 1. IHANIA! Harmi vaan, kun on liian pieniä meillekin :/

  VastaaPoista
 2. Oih! Iiihania! Ei yhtään helpota tätä raskauskuumeilua!! :D
  melkein voisi ostaa varastoon, onneksi niitä saa vaan verkkokaupasta niin ei tuu heräteostoksia kaupungilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huokaisin kanssa helpotuksesta kun vaan Online-saatavia :) Mä olen vielä malttanut mieleni mutta en varmaan pysty kauaa..

   Poista
 3. VOOOI MÄ HALUAN VAUVAN !! <3 tulee iha mielee kappahlin newbiet :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon ihaillut tota neulehaalaria jo hyvän aikaa! On varmaan pakko hommata. :D

  VastaaPoista
 5. Hei kiitos kun kerroit tästä, meille juuri sopivia vaatteita koon puolesta, ja muutenkin nyt on kova tarve uusille vaatteille. :) Ohan sairaan sulosia nää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on niin kivoja, varsinkin pojalle!

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...