sunnuntai 14. syyskuuta 2014

One day to go.

Kääk. Huomenna se tapahtuu, nimittäin Lumi aloittaa päivähoidon. Olen vieläkin asiasta enemmän innoissani kuin kauhuissani, saa nähdä mitkä fiilikset on huomenna! Aloitellaan tää pariviikkoa ennen mun työhönpaluuta  ihan iisisti, Lumin ehdoilla.


Reppu alkaa olemaan äärimmilleen pakattu. Oikeastaan sitä vauhtia kun minä sain tavaraa sisään, repi neiti niitä vimmatusti ulos.. Sään kestäviä ulkovaatteita, varavaatekerta ja vaipat, kaikki nimellä varustettuna. Meillä oli pieni ongelma koska ei olla aikoihin enää käytetty teippivaippoja, viimeviikko sisälsikin ankaraa testausta! Sittarissa oli sopivasti -40% pamppersseista joten hyppy tuntemattomaan sisälsi sekä uuden merkin että nuo teippimahdollisuudet! 


Illan mittaan olen perehtynyt hoidon kaavakkeisiin. Mistä lapsi pitää, mikä rauhoittaa ja millä leikitään. N sanoi että kirjoita laatikkoon täystuho, kun taas omaan mieleen tuli laulut ja taputus... Miehet. Alle vuotiaasta on vaikea kertoa tämmöisiä, lempijutut kun muuttuu kahden minuutin välein. 


Tämä päivä vietettiin Ikeassa, ruuan ja inspiksen haussa. Aamulla syksyn aurinko helli olohuonetta ja syötiin makaronilaatikkoa piknik-teemalla olohuoneen lattialla. Mistä ne säteet ilmestyivät, tervetuloa useammin! IHANAA alkavaa viikkoa! Muita arkeen palaajia? 

2 kommenttia :

  1. Isot tsempit teille uuteen arkeen! :) Hyvin se menee, ja ihanaa, että teillä on alkuun tuollainen pehmeä aloitus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tähän asti on ollut ihan mahtavaa :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...