lauantai 6. syyskuuta 2014

#kutsumua

Selailin eilen aika pitkään instagramin puolella tätä #kutsumua-kampanjaa. Eteen tuli toinen toistaan urheampia ihmisiä, jotka ehkä ensimmäistä kertaa uskalsivat kertoa kiusatuksi tulemisesta tai että sanat ovat jättäneet jälkensä mieleen. Oli niin ulkonäköön, kuin ehkä olemukseenkin kohdistuvia loukkauksia joita ei kenenkään mielestäni tarvitsisi kuulla.

En ole koskaan kokenut itse tulleeni kiusatuksi, ja toivon että kukaan ei myöskään ole pitänyt mua kiusaajana. Mutta täytyy myöntää että inhottavaa tässä on se että koen olevani väliinputoaja. Se, joka on joskus katsonut vierestä kun toiselle sanotaan pahasti. Vaikka tilanne ei ole silloin ollut kenenkään mielestä ikävä, eikä ne ole koskaan käyneet fyysiseksi, ei mikään oikeuta solvaamaan toisen olemusta tai alkuperää. Kaikkien naureskellessa  "hauskalle heitolle", kohteeksi joutuneen hymyn takana piilee kurkun kuristus tai alakuloisuus. Ehkä jopa kyyneleen pidätys. Kukaan kun ei voi tietää mikä loukkaa toista ja koska ollaan liian pitkällä. Siihen väliin en halua pudota enää koskaan. 


Muistetaan pitää toisistamme huolta ja pyydetään anteeksi niiden vanhojenkin arpien synnyistä. 

Tiedätte varmaan fiiliksen, kun joku kehuu uutta kynsilakkaa tai huomaa hyvän hiuspäivän. Mutta tiedättekö sitä fiilistä, kun pääsette itse yllättämään jonkun kehulla tai vaikka kuulumisten kyselyllä? Se on jotain niin korvaamatonta, että hyvän mielen saat myös sinä. 


Mun on pakko vielä kertoa, että tätä kuvaa ottaessani asetin puhelimen hienosti ikkunalaudalle lampunvarjostinta vasten ja räpsin noin 20otosta etukameralla. Jälkeenpäin huomasin, että KAPPAS teksti on hieman vaikealukuista, nimittäin peilikuvaa. Tälläkertaa saatte luvalla haukkua vähän vajaaksi..

2 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...