maanantai 15. syyskuuta 2014

Makuuhuoneen uusi ilme

Kesän mittaan vähän vihjailinkin pienestä kodin muutos prosessista. Ei meillä oikeastaan ollut mitään suunnitelmaa laittaa joka huoneessa jotain kuntoon, mutta hyvät tilaisuudet ja uudet ideat johtivat siihen että nyt meidän koti on aikalailla meidän näköinen. Makuuhuoneemme oli ennen Lumin soppi, mutta kun säilytystila huuteli olemattomuuttaan vedettiin huoneet ympäri. 


LAMPPU! Arvatkaa oliko toi makee huomata kun katto kuvia koneelta..


Meille ei mahdu minnekään uusia kaapistoja, joten ainoa vaihtoehto oli karsia rompetta (ja sitähän riitti) sekä keksiä uusi säilytysmahdollisuus. Vanha jenkkisänky oli siitä ikävä ettei alle mahtunut edes sängynaluslaatikkoa, joten hommattiin sitten koko runko uusiksi! 

IKEAn Brimnes oli ainoa malli jota edes harkittiin. Koluttiin sen osalta myös tori.fi ja huutonet läpi, mutta päädyttiin hakemaan sänky uutena ihan liikkeestä. Sitä ku ei ikinä tiedä kestääkö huonekalu purkamista, kuljetusta ja vielä uudelleen kasausta. 
Sängynpääty sekä runko kustansi muutaman satasen ja ainakin näin kuukauden käytön jälkeen en voisi olla tyytyväisempi! Neljästä laatikosta vielä pari ammottaa tyhjyyttään, jo yksi vetää aivan älyttömästi tavaraa! Sängyn rungon lisäksi myös tekstiilit ovat uudistuneet. Kulahtaneet 5-vuotta vanhat verhot vaihtuivat valkoisiin valoverhoihin. Ne tosin odottelevat ystävikseen vielä paksua musta-valkoista tasaraitaa. Mistähän löytäisi täydelliset? Onneksi ystävä lupasi kyllä ompelukonettakin lainaan. 

Vielä uupuu valokuvat ja muut seiniltä. Ehkä huomenna saan kehykset kuntoon! 


Verhojen vaihdon välissä ehti yksi pikkumimmi möyriä sängyllä, kuten kuvistakin voi huomata. Tyty lähti iloisesti ukin kanssa pyöräilemään ja nalle unohdettiin päikkäreille sänkyyn. Johon mä taisin hetkeksi kellahtaa itsekkin nauttimaan rauhasta.. 

Mitäs tykkäätte makkarista? Mä haluisin kaiken vaaleuden keskelle jonkun tehostevärin, ehkä keltaisen! 

10 kommenttia :

 1. Ihana makuuhuone! Mistä olet hankkinut tuon sängyn päällä olevan viltin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, se on ihan vanhaa kunnon Ikeaa :D http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/10103314/

   Poista
 2. Ihana makuuhuone teillä! :) Meillä makuuhuone tällä hetkellä on vaan iso kaaos, kun sieltä löytyy crosstraineri ja painonnospenkki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meilläkin vielä muutama viikko sitten.. :D kiitos!

   Poista
 3. Rakastan teidän makkariiii! Se on niin ihana ja valoisa ja raikas ja ah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitsa, tykätään siitä niin kovin myös itse!

   Poista
 4. ihanan näköistä! :) toi sänky ihan huutaa nukkumaan! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...