torstai 4. syyskuuta 2014

Juokse hepo hiljaa, kanna pikku Lumia.

Tiedättekö Bellablogien Paskat kirppislöydöt. Blogi kuuluu ehdottomasti omaan top10-listaani, niin viihdyttävä se on! Käyn sivustolla hieman harvemmin, jotta on enemmän selattavaa ja aina saa olla satavarma nauruista. Välillä vähän kuvottaakin, kamalaa mitä ihmiset myy! Mutta siis peukut sivustolle, ihanaa että joku jaksaa koota noita yhteen paikkaan!

Välillä tulee bongattua kirppiksiltä just sitä PASKAA. Itse en muista kohdanneeni oikeestaan mitään mieltä järkyttävää, ainakaan muutakun hintoja! Välillä sitä näyttää olevan pokkaa pyytää jopa rikkinäisistä tai likaisista tuotteista lähes uuden hintaa. Myös "merkkituotteet" muka säilyttävät arvona, hyvänä esimerkkinä pariviikkoa sitten bongattu Me&I:n pupuhaalari reikäisenä ja kulahtaneena viisitoista euroa.  Onneksi kuitenkin useimmiten jopa jotain ihan käytännöllistä ja edullistakin ja tulinkin näyttämään teille uusimman löytöni!

Tämä puunpalanen laukkasi vastaani Mäntyharjun kiurpputorilla. Olin jo ehtinyt metsästää samankaltaista kapistusta esimerkiksi Tori.fi:stä. Se on painonsa arvosta kultaa ja uusi omistaja supertyytyväinen. Katsokaa vaikka!Mitäs raati sanoo? Polttopuuta vai mahtava löytö?

Tää viikko on ollu yhtä härdelliä, joka päivä on ollut tapaamisia eripaikoissa ystävien kanssa. Pienestä kalenterin ylibuukkauksesta kertoo myös se, että eräs ystävä yllätti totaalisesti tullessaan tänään käymään vaikka aika oltiin sovittu alle vuorokausi sitten tekstiviestillä.. Terkkuja vaan sinne !

Kommentteihin vastaaminen laahaa todella jäljessä, eli nyt pomppaan lootan puolelle! Kiitos ja anteeksi :)


4 kommenttia :

  1. ihan mahtava löytö, KADE! :) meillä asustelee myös pieni heppafani ja keinuhevonen odotteleekin Elviran huoneen valmistumista jotta päästään heppailemaan ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...