lauantai 27. syyskuuta 2014

.. Ja kun aika ei riittänytkään.

Viimeinen viikko ennen työn alkua. Luulin pyhittäväni kaiken vapaa-ajan blogille joka mulle suotiin Lumin ollessa sopeutumassa päiväkodissa, mutta kuinkas kävikään. Maanantaina ehdin istahtaa päätteen eteen kahdeksi tunniksi ja tänään avasin bloggerin toisen kerran tähän viikkoon. Toivon että sopeudun työrytmiin niin että pääsen tänne vielä kirjoittelemaan ilman että perhe-ajasta tarvitsisi napata lisäminuutteja. Tällähetkellä blogi on minulle ainoa harrastus ja niin kovin rakas etten siitä kyllä hevillä ole luopumassa.

Ja kaikki te kollegat sielä ruudun toisellapuolella, miten te aikataulutatte tän homman? Tiedetään; lapsen päiväunet ja yöunille menon jälkeen. Mutta entä se kodin siistiminen joka tapahtuu (pitäisi tapahtua..) normaalisti ensimmäisen kohdalla ja parisuhdeaika joka tapahtuu lapsen nukkumaan menon jälkeen. Vai olenko ainoa joka haaveilee vielä semmoisesta :D


Kulunut viikko on mennyt lähinnä työjuttuja hoidellen. Tai siis jos totta puhutaan sen olisi pitänyt mennä työjuttuja hoidellen. Todellisuudessa olen vienyt Lumin päiväkotiin ja kääriytynyt itse flunssassa peiton alle. Kohta kaksiviikkoa kestänyt räkätauti väsyttää myös tämmösen supermutsin (heheh..) joten oli pakko saada vähän levätä. Kaiken työnalkuun liittyvän stressin lisäksi niskaani painaa myös nurkan takaa kurkistavat syntymäpäivät. Miten minun pieni kääröni voi täyttää jo vuoden? Vastahan täsmälleen vuosi sitten jäin töistä äitiyslomalle. Näist paardeist tulee parhaat, sen kyllä tiedän!

Palataan kuitenkin syntymäpäiviin ensiviikonlopun jälkeen. Tiedossa siis kutsujen askartelua, tarjottavaa, koristeluja sekä erittäin väsynyt äiti!


En ole niinkään selfieiden (miten taipuu!?) harrastaja, mutta oli pakko testata UUTTA kameraa. Lisäksi ootte varmasti jo unohtanut miltä mä näytän.. Eikö ookkin söpö? Me molemmat :) Kamerasta lisää sitten kun oon tutustunut siihen paremmin, vielä en oo ehtinyt. Onko kellään muuten kokemusta Olympuksen 17mm tai 45mm objektiiveista? Mä en tiedä kumman hankkisin, suositelkaa!

Tänään nautin tosta ihanasta syyskelistä ikkunoiden sisäpuolella. Aamusta puuhailin vähän töitä ja iltapäivällä haaveilin mattojen tamppauksesta, kuitenkaan sitä suorittamatta. Kyllä sitä ehtii, ehkä huomenna.

Muistakaa että meidät löytää myös useammin päivittyvästä INSTAGRAMISTA sekä FACEBOOKISTA! Käykäähän seurailemaan niin pysytte ajantasalla :)


8 kommenttia :

 1. Musta tuntuu, että blogi on ihan kuollut töihinpaluun jälkeen! Päivät ja viikot menee hirmuista vauhtia eikä blogille ole jäänyt aikaa. Illasta se aika pitäisi ottaa, mutta aikamoinen väsymys painaa tätä äitiä iltaisin. Eikä bloggausta ole helpottanut yksi kone, jolla mies on väsännyt kuvakirjaa iltaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo kyllä se aika vaan on kortilla! Meillä taas on tietokone makuuhuoneessa, joten kun ukko painuu nukkumaan, ei paljoa kiinnosta kännykällä postauksia näpytellä..

   Poista
 2. Et oo ainoa joka haaveilee! Mutta kannattaa ajottaa ne kotihommat niin että niitä hoitelee pitkin päivää lapsen hereilläoloaikana! :) Ja mitä parisuhdeaikaan tulee.. niin taitaa mennä aikalailla niin, että toisena iltana aikaa blogille ja toisena miehelle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja joo työssäkäynti onkin sitten oma lisänsä.. :D

   Poista
  2. Ja kolmas kommentti heti perään kun en osaa kirjoittaa kaikkea samaan: mulla käytössä 45mm aikalailla joka kuvassa!

   Poista
  3. HAhaa ihana Jenina! Kyllä se 45mm lähti tilaukseen! ;)

   Poista
 3. mulla on ne päikkärit ja illat pyhitetty blogille =) Mä oon aika nopea kirjoittamaan, joten illasta jää aikaa parisuhteellekkin. Siivoilen pitkin päivää ja joka päivä. Pesukone pyörii koko ajan, samoin astiapesukone, joten mikään ei kasaannu. Iltaisin, kun Kikkara katsoo tyytyväisenä hedelmälautasensa kanssa piirrettyjä saatan napata koneen ja valmistella jotain... ja aina kun on aikaa, kirjotan ja teen paljon etukäteen...

  Muuuutta, kyllähän sitä välistä tekis mieli istua niin kauan että saa jonkun valmiiksi =) so i feel ya sistah =DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS. Nyt siis sekunnit hyötykäyttöön, saiskohan jostain vielä ylimääräsiäkin.. :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...