perjantai 12. syyskuuta 2014

Eiihanvieläedestaapero-seikkailupuistossa.

Kotoa loppuu aktiviteetit, lapsi menee pitkin seiniä. Lelut ei todellakaan kiinnosta vaan pitäisi saada vetää joka ikinen keittiönkaappi auki tai kuolata elektroniikkavehkeet käyttökelvottomiksi. Mitä ihmettä sitä keksisi ettei seinät kaadu molempien päälle? Meillä ollaan siinä iässä että rattaat on ehdoton nounou virkeänä ollessa joten lenkit pitää ehdottomasti ajoittaa päiväuniin. Ulkona pienetkin hiekanjyvät menevät kurkusta alas ja ainoa mikä innostaa on keinu. Seuraavat viisi minuuttia.

Me käytiin Marian ja pikku Lilianin kanssa kurkkaamassa miltä näyttää Hoplop ja saako sinne purettua näin pienen energian. 


Alle yksivuotiaathan pääsee sisään veloituksetta. Vauvoille löytyy pienten puolelta pallomeri, leikkimökki sekä aivan pienille sitterit. Mökissä taisi asustaa muutama pehmoeläin. Koska yksitoistakuukautiset eivät paljon muun kuin pölyn päälle ymmärtäneet ei me oikeen muuta kaivattukkaan. Isommille lapsille oli tarjolla pomppulinnoja ja esteratoja, kieltämättä teki mieli käydä itsekkin vähän riehumassa salaa vessakäynnillä.. 


Pallomeri oli hitti. Lumin elementti on selvästi vesi, joten pallojen seassa polskiminen toi hymyn neidin huulille. Pienen lapsen äitinä kuitenkin toivoisin vähän siistimään ympäristön. Ymmärrän että kaikkea ei voi päivittäin siistiä, mutta vaikuttaa kyllä käyttömukavuuteen. Toisistaan ei neidille vielä oikein ole seuraa. Lilian tykkäsi Lumin takatukasta kun taas me oltaisiin mielellään otettu Lilianilta vaatteet pois. Toisella oli tietysti myös paljon hienompi pullo mukana! 


Vierailusta jäi kuitenkin hyvä fiilis, vaikka olin hieman ennakkoluuloinen aluksi. Seura vaikutti tosin varmasti, aina on kivempaa kivojen tyyppien seurassa ja olikin mahtava nähä noita tyttöjä, viimekerrasta olikin jo vierähtänyt monen monta kuukautta.. Me tosin taidetaan vierailla kyseisessä puljussa seuraavan kerran vasta lähemmäs kahdenvuoden ikää niin saadaan puistosta kaikki irti :) Semmoset fiilikset siis Hoplopista! Minkä ikäisinä te ootte käyny ekaa kertaa ja onko kyseessä ihan vakipaikka ? :) 

1 kommentti :

  1. Ihania kuvia! Oli kyllä kivaa nähdä pitkästä aikaa! :) Lilian oli kyllä niin oudon rauhallinen ja sama rauhallisuus jatkui vielä torstain muskarissa :D Ehkä Lumi opetti sille rauhallisenkin puolen, eli pitää nähdä useemminkin! :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...