keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Ei vanha, eikä niin hunningollakaan.

Taas eilen täyttyi meikäläisen ikä-mittariin yksi vuosi. Neljännesvuosisata, kakskytäviis. Kaikki kysy sen perinteisen: "Miltä nyt tuntuu". No eipä se tunnu miltään. Tai oikeestaan tuntuu. Ihan samalta kun aina ennenkin. Päivä se oli muiden joukossa, sain nauttia äitini sekä ystävän seurasta. Ja sain jopa lahjan, vaikkakin itse valkatun, mutta lahjan silti :) Ainiin ja kakkua! Banoffee ei hivellyt silmiä esteettisesti mutta makunystyrät sai kyllä hierontaa.


Muumimukilla ei vaan voi mennä pieleen! Alemman sain äidiltäni, tätä ehdinkin jo hipelöidä viimeviikolla! Ylempi on tän päiväinen kirppislöytö. Harmiksi ilman rillejä! En ole raaskinut ostaa tätä lähes kolmenkympin mukia kaupasta, mutta nyt kun se tuli kolmasosa-hinnalla vastaan tarrojen kera oli pakko tarttua tarjoukseen, N repii pelihousunsa kun tulee kotiin, sen mielestä nuo kaapissa ennestään majailevat nelisenkymmentä yksilöä on jo tarpeeksi..


Kunnon juhlimiset taitaa tänäkin vuonna jäädä juhlimatta. Onkohan se sitten se nurkan takana kolkutteleva vanheneminen jota ei miellytä enää yhtään aamuinen pääkipu ja heikotus. Mutta kuten Muumimamma-mukin kuvasta, myös minun laukustani pilkottaa välillä se viinipullo. Ja taidankin hakea lasillisen ja nauttia hiljaisuudesta.

Onni on puolen litran viinilasit. Hyvää synttäriä minä!

4 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...