keskiviikko 27. elokuuta 2014

Kaudella on väliä.

Mä olen tunnetusti aika mattimyöhäinen. Suunnittelen kyllä, mutta toteutus jää aina sinne viimeiselle sekunnille, viimetippaan. Tällä kertaa mä tulin höpöttelemään välikausi-vaatetuksesta ja siitä kuinka ulapalla oltiin :D Nyt onneksi jo voitonpuolella!

Viime syksy oli näin jälkeenpäin ajateltuna helppo. Aivan liian helppo ja mun ois jo silloin pitänyt arvata että se enteilee tulevasta. Pieni vastasyntynyt pärjäsi hyvin vaunujen suojassa niin sateilta kun kylmenevältä ilmalta. Nyt kun rattaissa istuu pian yksivuotias, on äiti taas hiukan harmaampi.

Ostin pariviikkoa sitten kirpputorilta Reiman "välikausihaalarin" koossa 80. Nyt tuulen yltyessä sitä käytettiin, mutta eihän se mitään vettä pitänyt ja oli hiostava kun mikä. Lisäksi lahkeet ja hihat tulivat 10senttiä ylitse ja kasvot hukkuivat kaulukseen. Meillä käytetään pääosin 74-koon vaatteita joten luulin kokoa isomman olevan parempi myös ulkovermeissä.

Eilen kuitenkin kurkatessani taas Lindexin henkarit, tein semmoisen löydön mistä pystyin vain haaveilemaan. En oikeasti osannut edes ajatella että tarvitsemme näin pienelle jonkun teknisesti hyvän haalarin, mutta kun semmoinen tuli vastaan yhdeksällä eurolla, oli kaupat tehty. Ja tämä mama on NIIN tyytyväinen, vaikka käyttökertoja on vasta yksi eilis iltapäivältä ja toinen tältä aamulta.Tämä "sade-asu" on siis kokoa 74. Tiedän että se ei meille enää keväällä mene, mutta sitä hetkeä varten meillä on yksi ystävältä saatu haalari odottelemassa.


Lisäksi kaapista löytyy keväällä kirppikseltä hamstrattu Polarn och Pyretin takki irroitettavalla fleecellä sekä ihana mansikka takki!Molemmat on meille vielä aika reiluja (80cm), mutta keväällä viimeistään. Kaapista löytyy myös Popin windfleece-haalari koossa 68, joka on tällähetkellä tosi hyvä jalat ja hihat avattuina, sekä samalta merkiltä wf-takki.

Suurin pulma meillä on tällähetkellä kengät. Mitä laittaa lapsen jalkaan joka konttaa suurimmaksi osin, mutta ottaa jo tuettuna askeleita. Tuntuisi oudolta ostaa kalliit kengät jotka kärsii konttauksesta.. Voinko satsata vasta keväällä kun kävellään varmemmin myös ulkoilmassa? Oisko kellään vanhalla konkarilla vinkkejä?
Saappaat saatiin Lumpparin kummisedän perheeltä, kiitos vielä! Yksi huolenaihe vähemmän..Mua ei varmaan stressaisi niin paljoa, ellei Lumin päiväkoti alkaisi muutaman viikon päästä. Mitä teillä löytyy välikaudelle, ja erityisesti Mitä alle yksivuotiaan jalkoihin?

3 kommenttia :

 1. Tän syksyn voisi teillä toimia vielä kosteussuojatut töppöset. Siis sellaset tyyliä äitiyspakkauksen, mutta kosteudenpitävinä ja mielellään kiristysnauhan kera. Ne on pehmeät kontatessa, mutta myös askelia voi ottaa. Jos nyt ei ihan soralla ja lätäkössä ole, vaan lähinnä hiekkiksella.

  VastaaPoista
 2. Stontzit, ehdottomasti! :) Meillä samanikäiselle konttaajalle odotellaan just Ipanaisilta pakettia. Vedenpitävät ja sopii hyvin maassa möyrimiseen. Tilasin vielä niihin fleecesisukset, niin menee viileämmälläkin ilmalla. Ja hauskat kuosit, jotka miellyttää ainakin tän äidin silmää :) Hinnakkaathan nuo on jos vertaa normitöppösiä, mutta jälleenmyyntiarvo on kuitenkin hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoitusvirhe, hups! Siis Stonz :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...