maanantai 11. elokuuta 2014

Itkupotkuraivarit

Miten ihminen voikaan olla niin riippuvainen tekniikasta! Mun läppäri sanoi toissapäivänä sopimuksensa irti ja en voi ymmärtää miten tää on mulle näin iso asia :D paripäivää oon nyt about joka sekuntti miettinyt koneen kohtaloa ja yölläkin taisin nähdä aiheesta unta. Kuulostaa ihan siltä että pieni elektroniikka ja some-tauko olisi paikallaan.. 

Ollaan tosiaan kaikesta huolimatta päästy turvallisesti kotiin Ahvenanmaalta. Takaisin matkustus sujui yhtä leppoisasti kun menomatka ja nukahtipa tuo neiti jopa koneessa mun syliin. 
Kotonahan meitä odotti uudet lattiat eteisessä ja keittiössä, sekä eilen meille saapui vielä uudet keittiöntuolit. Ne o. Muuten aivan ihanat, pitää vaan löytää uusi keittiönpöytä myös. 


Eilinen päivä meillä oli aikamoista hulinaa. Aamupäivästä saatiin taas Lumin kummisetä perheineen meitä moikkaamaan ja vierailun jälkeen hypättiin kaverin kanssa autoon kohti Klaukkalan Kellarikirppistä. Tein pari kivaa löytöä, voi kumpa pääsisin pian niistä teille kirjottamaan! Ostosten jälkeen käytiin vielä Jumbossa kahvilla sekä kaupassa. 


Tästä kirjoituksesta tulee niin sekametelisoppa ettei tosikaan, mutta kerrottakoon vielä että meijän pieni Lumppari puhkaisi eilen kymmenkuispäivänään ekan hampaan läpi! Kyllä tätä on jo odotettukin :) 

Nyt mä painun siivoamaan, kun Lumin päikkäriaika ei mee tietokoneella. Miten et puhelimella postailijat muuten jaksatte tätä tihrustamista? 

Ihanaa alkuviikkoa :) 

2 kommenttia :

  1. Munki kännykkä hajos yks päivä ja löysin sitte kaappienkätköistä ittelleni jonku vähän vanhemman kännykän. Oli pakko seuraavana päivänä lähtee kaupoille ku en kestäny olla senkanssa :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...