tiistai 5. elokuuta 2014

Aurinkoinen Åland

Moi kaikki ihanat! Me kadottiin vähän vähin äänin lomailemaan, mutta elossa siis ollaan. Sunnuntaina lennettiin siis tänne mökille ja vaikka koneen lähtö myöhästyi puolellatoista tunnilla niin kaikki meni todella hyvin. Ollaan kylvetty auringossa ja nautittu raikkaasta meri-ilmastosta tää on PARASTA! 


Lennon viivästyminenkään ei haitannut kun kävin testaamassa Starbucksin uutuusjuomat! Punanen oli lemppari, en kuollaksenikaan muista sen nimeä.. Berry yoghurt frappucino? Kannattaa käyä hakemassa, nää on enää kuukauden valikoimassa! 

Mut nyt vähän eksyttiin aiheesta mainospuheeksi.. Mun tekis vaan mieli hehkuttaa tätä meijän asuintaloa täälä mutta oon kirjottanu sanan ulkoporeamme kolmen päivän sisään niin useesti että hävettää! Sori kamut. 
Arvatkaa muuten kuka jätti kameran muistikortin kotiin. Ollaan sit vuoroteltu tota N.n kameran muistikortin kanssa, mutta harmittaa silti. Läppärin jätin suosiolla kotiin vaikka tiiän et kaikki hommat kasaantuu päälle ja ärsyttää kun en pääse kunnolla kirjottelemaan vaan oon tän bloggerin appsin varassa. 

Käytiin muuten ostamassa mulle tänään uus rätkäkypärä! Tai siis oma, eihän mulla semmosta entuudestaan ollut.. Yritän kirjotella vielä huomena paremmalla ajalla jotain vaikka meijän Padilla. 

Mitä teille kuuluu? Onko vika lomaviikko pyörähtänyt käyntiin? 

6 kommenttia :

 1. ihanan näköistä, ja tuo poreallas, meidän takapihalle mahtuisi ;) harmi kun ei budjetti ei anna periksi :ppp

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää alkaa varmaan säästölinjalle :)

   Poista
 2. Nojooo kyllä siellä teidän kelpaa. Onneksi mekin päästään lauantaina reissuun!

  VastaaPoista
 3. Ihanan näköistä ja kuulostaa leppoisalta :) Pitäkää hauskaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...