tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kanna kotiin saakka, kevyt kallis taakka.

Päätettiin ykskaks vetää meidän makuuhuoneet taas päittäin. Pikkuhuone Lumille ja iso makkari meille vanhemmille. Pyörittelin kauan huonekalujen järjestystä Lumin huoneessa, kunnes päätin että mikään ei jää vielä lopullisesti paikalleen ennen kuin muu piensisustus on päätetty. Tuolla se huone on vieläkin sekaisin, neljättä viikkoa. Meidät ylätti kylpyhuoneen pintaremontti, jonka ajankohta on sovittu kuuakusia sitten. Tällä hetkellä Lumin huoneessa majailevat siis sisustuselementteinä vanha suihkuseinä sekä saunanlauteet. Ei kovin lapsiystävällistä..

Eniten ärsyttää se, että juuri loistavat palaset rauhalliseen pienen lapsen huoneeseen on löydetty. Sain ihanalta valita Pikkunorsun Outilta hellyyttävän julisteen, joka odottaa paraatipaikalle nousua.


Kaaoksesta huolimatta, kuva saa joka ilta ja aamu hymyn huulilleni. Lumin lempilaulu.

Ei sillä että valinta olisi ollut helppo. Kaikki on suloistakin suloisempia, ja ehdottomasti ihaninta tässä on fonttien leikittely!


Mikä ihmeen Pikkunorsu?


"Pikkunorsu on suloinen julistekauppa, josta löydät tutut lastenlaulut typografisina julisteina ja kortteina. Lisäksi tuotteissamme seikkailevat Pikkunorsun pienet eläinkaverit ja musiikkisymbolit. Keskitymmekin erityisesti lastenhuoneeseen sopiviin tuotteisiin. 
Pikkunorsu syntyi eräänä tammikuun iltana, kun pienen pojan äiti totesi, että nyt pitää keksiä jotain kivaa. Koko elämänsä laulua harrastanut Outi oli tehnyt poikansa huoneeseen julisteen Tuiki, tuiki tähtönen –laulusta ja mietti voisiko muistakin lastenlauluista tehdä samanlaisia. 
Idea lähti elämään ja kaikki-heti-nyt –tyyppisenä ihmisenä Outi sukelsi lastenlaulujen, Illustratorin ja koodaamisen maailmaan. Hän otti myös yhteyttä ystäväänsä Mariaan, joka lähti mukaan kuvittamaan Pikkunorsun pieniä eläinkavereita.
Lastenlaulut ovat luultavastikin ensimmäisiä musiikkiin liittyviä asioita, joita pieni lapsi muistaa. Ei varmastikaan ole äitiä, joka ei olisi joskus lapselleen laulanut. Tai ainakin hiljaa hyräillyt yön pimeydessä. Nämä laulut ovat luultavastikin tuttuja vanhoja lastenlauluja, ja erityisesti siksi niiden sanat sopivat mielestämme kauniisti julisteiksi ja korteiksi. 
Kaikki julisteet ovat Outin suunnittelemia. Suloiset eläimet ovat syntyneet Marian kynästä. Julisteet ja kortit painetaan Studio Uniccossa Helsingissä ja tarrat tulostetaan Creacut Oy:ssä Tampereella.
Monien lastenlaulujen sanoitukset ovat tekijänoikeuslain alaisia. Tällaisiin sanoituksiin Pikkunorsu on saanut julkaisuluvan tekijänoikeuden omistajalta.
Uskomme Pikkunorsussa, että lastenlauluista se rakkaus musiikkiin alkaa. Ihania lauluhetkiä kaikille maailman ihmisille!" www.pikkunorsu.fi


Mietin kauan valitsisinko julisteeksi ihanan lastenlaulun, vaiko nämä ihanat klassiset avaimet tai asteikot, täydellisiä olohuoneeseen! Ei siis kannata rajata näitä pelkkään lastenhuoneeseen, sillä ainakin jos minulle suotaisiin työhuone istuskelisi siellä kolme varista.

Haluttiinkin yhdessä Outin kanssa ilahduttaa teitä lukijoita pienellä aleprossalla. Näppäilemällä maksukohdassa koodin SNOWPN saat seuraavan viikon ajan 10% alennuksen.

yhteistyössä 

4 kommenttia :

  1. Nuo on ihania! <3 meilläkin oottaa pari tollasta vielä tuolla laatikossa että saan aikaseks hakee niihin kehykset ikeasta, hupsis... kestäny jo yli kuukaude :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...