torstai 10. heinäkuuta 2014

Ilman teitä olen lyijyä.

Lumi on päikkäreillä, N tekee puuhommia. Mä vedän eilistä täytekakkua naamariin enkä todellakaan aijo tänään enää näyttäytyä bikineissä. Ilma on onkin vähän tuulisempi kuin eilen, onneksi tuli saatua jo kunnon rajat talteen auringosta. Parin tunnin päästä saadaan tänne mökille ihania vieraita. Lumin kummit tulee hengailemaan, toinen perheensä kanssa eli vilinää riittää.

Täälä "maaseudun hiljaisuudessa" eli 15minuutin ajomatkan päästä kotoa, tulee rentouduttua ihan täysillä. Vaikka tolla ukkelilla ei lomaa olekkaan vaan paiskii tääläkin työn parissa on meillä paljon enemmän yhteistä aikaa kun kotona. Siiihen on siis tehtävä muutos, kotioloihin siis. Aina on molemmilla omat menot, eikä niitä yhteisiä.Kymmenen vuoden seurustelun jälkeen on vieläkin ihana saada niitä mahanpohjatunteita, muita ihmisiä oksettavia tekstiviestejä, riitoja pikkuasioista. Joskus sitä miettii että mikä ihme meitä kahta niin erilaista ihmistä pitääkään kasassa. Mutta kai se on vaan rakkaus ja arvostus toista kohtaan.

Nyt meen hetkeksi terassille ennen Lumin heräämistä ihastelemaan mun rikkaruohoja nyppivää pikkutarkkaa nipottaja miestä.

Ai vitsi on ihana olla vieläkin ihastunut kaiken rakkauden keskellä. 

2 kommenttia :

  1. Ja kaikista ihaninta on kattoa kun kaksi rakkainta touhuaa yhdessä. Joskus ehkä vähän kateellisenakin :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...