tiistai 22. heinäkuuta 2014

Haiskahtaa vähän suomenruotsalaiselta

Eilen kello 12 se taas alkoi. Nimittäin lokakuun loppuun asti kestävä rapu-leskeys :D Kokoajan pitäisi olla kalassa ja kuikuilemassa mertoja, no onpahan ainakin joku harrastus niiden muun miljoonan lisäksi. Kun on kymmenen vuotta katsonut ravustusta vierestä ja saanut omalle lautaselle niitä kerran, on syytäkin hieman katkeroitua :D


Meillä rapujen kanssa on nautittu patonkia, tzatzikia sekä feta-salaattia. Täytyy kyllä myöntää että ravut eivät vieneet makunystyröitäni mennessää ja mielummin kaappaan lautaselle lohta tai muuta merenelävää. Onhan tuossa nyt ihan törkeä vaiva siihen nähden mitä sieltä saa suuhun asti. Pakaste-rapuja ei oo tullut koskaan edes testattua, mutta kai niissäkin on hyvät ja huonot puolensa.

Otsikon ei ole tarkotus loukata ketään, vaan se on kirjoitettu pilke silmäkulmassa :)Kuka pitää jokavuotiset rapu-pirskeet? Ja mitä tarjottavia kuuluu teijän rapu-pöytään?

6 kommenttia :

 1. Mä en ole koskaan syönyt rapuja :D Pitäisi ehkä joskus testata..

  VastaaPoista
 2. Mulla ei ole mitään käsitystä, miltä ravut maistuu, mutta pitäisi varmaan joskus testata. Rapujuhlat sinänsä kuulostaa ihan kivalta jutulta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan syöty vaan perheen kesken mutta ois kiva järkätä kaveriporukalla! Ravut ei oikeen maistu miltään :D

   Poista
 3. Aaaahh ravut on niin hyviä!! Meijä iskä on ravustanu niin kaua ku mä muistan, en tiiä onko jo enne mun syntämääki :D ja ne on niiiin hyviä

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...