sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Arjen helpottaja sekä alekoodi!

Jo ennen Lumin syntymää, tiesin mikä syöttötuoli meille olisi tulossa. Muille en suoraansanottuna antanut mahdollisuutta ja onneksi päätökseen ei ole tarvinnut edes pettyä. Monipuolisuus ja pitkäikäisyys tekivät päätöksen puolestani ja hyvä niin. TrippTrappissa parasta on se että saat kustomoitua sen juuri omiin tarpeisiisi. Vauvan hengailupaikasta taaperon sotku-tantereeksi.


Meidän sormiruokailuja saapuikin helpottamaan Kidspotin ja Playtrayn kanssa tehdyn yhteistyön myötä saatu tuoliin sopiva tarjotin. Nyt kun lisä-osa on ollut meillä hetken aikaa testissä, pääsenkin paljastamaan teille totuuden tästä vekottimesta ;)

Koska ruokailuhetket meillä on tyyppiä "minäitsejaheti" on sotku ollut välillä kaoottinen. Tarjottimen reunat tekeekin syömisestä (tai jälkien siivoamisesta) yhtä juhlaa, kun palaset ei lentele pitkin poikin. Harmi ettei se estä aivastuksia päin naamaa! Mun mielestä on tärkeää että minä tai jopa koko perhe, jos ollaan samaan aikaan kotona, syö ruuan samana aikaan pöydän ääressä. Viimeviikon lämpimistä aterioista saankin kiittää tätä tarjotinta :D

Meillä kuitenkin tarjottimen säilytys on tuonut ongelmia. Matala ruokapöytä tarkoittaa sitä ettei tarjotin luiskahda näppärästi pöydän alle kun tuolia ei käytetä vaan se joudutaan irroittamaan. Irroitus ei ole kuitenkaan ongelma, koska se on supernäppärä vaan sujauttaa tuolin päälle ja pois. Paketissa tuli mukana myös remmi jolla estetään mahdollinen sormien väliin jääminen mutta se ei ole vielä meille ajankohtainen. Tykkään muutenkin käydä huuhtomassa tarjottimen suihkun alla puhtaaksi, mutta mihin ihmeeseen sen laittaisi odottamaan seuraavaa ruokailua? Meillä se löysi paikkansa saunasta, heh.


Toinenkin ongelma löytyy ruokapöydän tavoin omista valinnoista. Halusin tuoliin nimenomaan vanhan mallisen baby-setin, eli kaarella ja nahkaremmillä. Näin tarjottimen ja tytön väliin jää aika ammottava aukko, juuri sopiva tippuvalle ruualle.
Kuten ylempänä kerroin, meillä suoritetaan puhdistus poikkeuksetta suihkun alla. Hedelmäsalaatin kanssa taisin käyttää ihan vaan kosteuspyyhkeitä, mutta seuraavalla kerralla odotti tahmea tarjotin. Me ollaan siis kunnon pesulla säästytty ikäviltä värjäymiltä, vaikken usko että niitä olisi tässä reilu viikon testissä ehtinyt syntyäkkään. Ollaan kuitenkin popsittu tässä juuri niita pahimpia; vesimelonia, punaviinimarjoja, mansikoita sekä tomaattikastikkeita.
Meillähän tämä on ollut käytössä vasta apuna ruokailuihin, mutta pääsee Lumin kasvaessa varmasti mukaan myös askarteluun!

Nyt mulla oliskin teille muille TrppTrapp-omistajille pientä herkkua, nimittäin koodilla SNOW saatte huomisesta lähtien-15% Playtraysta! Koodi on voimassa 28.-30.7. TÄSTÄ tilailemaan. Tarjottimia löytyy neljässä eri värissä, jokaiselle jotain!

Lisäksi kannattaa käydä tykkäilemässä Playtrayn Facebook-sivuista, sillä sieltä löytyy myös arvontoja ja alekoodeja!

2 kommenttia :

 1. Tommonen olis kyllä ollu meille tosi kätevä, plus ne vyöt !! No ens lapselle sit joskus :D
  Mäki oon ollu tyytyväine tripptrappiin muuten, mutta meillä tuo valkonen maali on joistai kohdista lähteny pois.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tossa kuultovalkosessa kestänyt maali tosi hyvin! Ihan muutamia kolhuja ja siis 8vuotta vanha tuoli :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...