keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Uutta kampetta.

Kaupassa kiertely on tuottanut muutaman kerran tulosta ja Lumin kaappi on täyttynyt aika kivoilla jutuilla. Nyt mulla on jo katse loppukesässä ja syksyssä. Tällä hetkellä käytetään pääsääntöisesti kokoa 74, mutta löytyy käyttövaatteista vielä niin kuuskakkosta kuin kasikymppistäkin jo. Varsinkin käytettynä saatujen kanssa saa olla tosi varovainen ettei Lumi humahda niistä ohi!

Vaikka suosin todella paljon kierrätettyä, on kiva ostaa uutenakin. Itse suosinkin alerekkejä ja lähes aina kivan vaatteen nähdessä (niin omaan kuin Luminkin kaappiin) hetken odoteltua sen löytää pienellä alella.

Zara


Zara/ Lindex


Lindex

Oon himoinnu noita Lindexin Tove100-malliston tuotteita jo Helmikuusta asti jolloin niistä postasinkin. Himotuslistalta meille kotiutui kaikki paitsi vaaleanpunainen haalari ja valkoisen bodyn sijasta samaa kuosia pökät. Ai että, lisää tämmösiä!

Zarasta taas oisin voinu valita lähes kaiken ja äiti haluskin tarjota sieltä Lumille asukokonaisuuden. Kolmen setillä ei hintakaan ollut ihan niin paha, vajaa 25euroa yhteensä. Lumila ei muuten taida olla mitään muuta keltaista.Täytyy nyt muuten myöntää että nää kuvat on otettu puolenpäivän aikaan ja en oo jaksanu edes Lumilta vaihtaa yökkäriä päivävaatteisiin. Eilen oltiin koko aamupäivä kaupungilla niin aattelin että tänään hölläillään vaan ennen illan rientoja. Pakatakkin pitäisi, kun huomenna starttaa auto kohti Lappeenrantaa. Tiedossa vajaa 2viikkoa mökkielämää!


Ihanaa Juhannusta!

2 kommenttia :

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...