maanantai 9. kesäkuuta 2014

Sairastuvalla.

Viimeviikko hujahti arvaamatta ihan ohi silmien. Kaikkien menojen päälle meille tupsahti vielä torstaina kylään ensikertaa kuume. Lukemat hipoivatkin ekojen päivien aikana neljässäkympissä ja olinkin ihan sydän syrjällään mun pienokaisen puolesta.

Perjantaina karattiin sairastelusta huolimatta mökille. Kai se on ihan sama missä neiti nukkuu päikkäreitä ja mäkin sain samalla vähän aktiviteettia. Aurinko ei tosin tykännyt meistä ja rusketus jäi syventämättä, mutta kai sen vielä ehtii.

Ei sitä kyllä toivo minkäänlaiselle pienelle eliölle kovaa kuumetta. Aika karua katsottavaa on nuop jo valmiiksi väsyneet ja värittömät silmät. Lumilla oli myös kokoajan ppieni kesto nyyhkytys päällä, kun oli niin huono olla. Särkylääke onneksi auttoi, mutta ei sitäkään koko ajan voinut lisäillä. Silti neito jaksoi muutaman hymyn välillä väläyttää, varsinkin isänsä seurassa. Äiti on jo ihan so last season.


Viikonloppu kului siis sylitellen ja heijaillen, lohduttaen ja paijaillen. Grillattiin, saunottiin ja mä pääsin pitkästä aikaa kuvailemaan muuallakin kun kotisohvalla. Ihana viikonloppu siis takana!

Muihin kuviin palaan vielä myöhemmin, nyt ootan että tyty saa unenpäästä kiinni lopullisesti ja meen pesemään mökkipölyt pois hiuksista.

Aika onnekkaita muuten ollaan oltu kun eka pöpö iski vasta kahdeksankuisena, vaikka huomasin kyllä taas kuinka avuton sitä voi ollakkaan. Lumi itki lauantai-sunnuntai välisenä yönä ekaa kertaa melkein tunnin putkeen ja mä en osannut kuin levitellä käsiäni ja toivoa että tyttö hiljenee syliin. Yksi miinuspuoli siis siitä että meille on siunaantunut näin ihana ja rauhallinen, itkemätön tyttö.


Koskas teillä on iskenyt ekat pöpöt?

8 kommenttia :

 1. voi pientä potilasta :((<3 meillä on onneksi vielä säästytty kaikilta pöpöiltä tähän asti (koputan puuta todella kovaa!!!!), yksi pieni silmätulehdus on ollut mutta mitään muuta ei! :) toivotaan että näin jatkuu ja toivotaan että pöpöt kiertää kaukaa teidänkin söpöliinin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kauhulla odotan jo tulevia tauteja hoitoon mennessä :(( Hyvä että ootte pysyny terveenä!

   Poista
 2. Voi pientä! Meillä on ensimmäiset pöpöt iskeneet joskus reilun vuoden iässä. Tällä hetkellä Kesäheinä 2v. sairastelee vesirokkoa, joten eiköhän se kohta iske Maalistyttöönkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oikeestaan odotan että saatais vesirokko suht nopeasti niin päästäisiin siitäkin. Toisaalta ihan hyvä että jotain saadaan edes ennen hoitoon menoa..

   Poista
 3. Voi raukka Lumi noissa kuvissa :(( Hugolle tarttu ensimmäisen kerran jo 1,5kk aika järkyttävä tauti ja tietysti se oli sitten niin pienellä kahta kauheampi. Sairaalassa jouduttiin yöpyä oisko ollu neljä vuorokautta ja loppujen lopuksi tauti oli jo sen verran paha että joutu poika nenä-mahaletkuun. Pelkäsin tosissaa että ristiäisten sijaan joudunki alkaa suunnittelemaan hautajaisia. Kumman sitkeitä nuo pienet vaan on! Sen jälkeen on kyllä ollu vielä flunssaa sun muuta (kiroon kaikki väitteet että äidinmaito pitää taudit poissa! )
  Toivottavasti teillä ollaan jo paremmassa kunnossa! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä googlettelin täälä ihan paniikissa että joudutaanko lähteä sairaalaan kun kuume oli niin kova. Onneksi (?) kova kuume on pienellä onneksi aika normaalia joten säästyttiin tällä kertaa, en tiiä kuinka mun energia ois riittänyt siihen :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...