tiistai 10. kesäkuuta 2014

Only & Sons

Viime tortaina nautin lapsi-vapaasta illasta. Osasin näköjään ladata akkuja hieman ennakkoon tietämättäni viikonlopun kuume-höyryisistä tunnelmista. Tosin, tän hetkisen väsymyksen perusteella lataus jäi hieman vajaaksi ;) Käytiin kurkkaamassa ystävän kanssa uutta Only&Sons mallistoa, joka ilmestyy elokuussa myyntipisteisiin. Kyseessä on siis muotitietoisille miehille tarkoitettu mallisto hyvään hintaan.

Paikalla oli malliston suunnittelija joka kertoi pieniä niksejä tulevista trendeistä, sekä esitteli kauden kuumimmat jutut. Istuttiin vähän turhan lähellä ja mun 50mm oli ehkä vähän kehno valinta objektiiviksi näihin kissanristiäisiin, mutta muutama räpsy tuli otettua.Fiilis oli ihan loistava ja just sopiva hengähdys arjen kiireistä. Nautittiin muutamat siiderit, mutta jostain kumman syystä hodarit ja sitruuna-hattara jäi testaamatta vaikka niitä niin kovasti kuolasin! Musiikista vastasi DJ Herkules ja Lieminen, jotka olikin positiivisia uusia tuttavuuksia!
Kesän ensimmäiset grillibileet siis TSEK, joskin vähän eritapaan kuin normaalisti. Mallistosta löyty aika makeita juttuja jotka aattelin syksyllä hakea ton miekkosen vaatekaappiin. Herra ei oikeestaan oo mikään pukeutuja, mutta ei kehtaa olla käyttämättä meikäläisen hommaamia kamppeita ;)

Täyttääkö joku muukin huonomman puoliskon vaatekaapin? 

2 kommenttia :

  1. Jos mieheni joskus eksyy tänne, niin en sitten ole yhtään samaa mieltä tuosta "huonommasta puoliskosta" ;), mutta joo, mie täytän. Tai siis ehdotan, että katottaisko välillä siullekin jotain ja ehdottelen jotain vaatteita, mutta en kyllä pakota ostamaan mitään vastenmielistä enkä valkkaa miehen vaatteita aamulla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahah joo ei meilläkään pakoteta, ennenmmin Nipsu kysyy että mitä voi laittaa ja että lähettäiskö ostamaan. Käyttää myö erittäin epämiesmäisesti kaupan myyjiä hyväksi esim sovareissa ja muutenkin apuna!

      Poista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...