lauantai 14. kesäkuuta 2014

Mökki fiilikset

Viikko sitten nautittiin koleasta kesäsäästä mökillä. Meiltä ajaa kotoa sinne max 20minuuttia mikä onkin oikein passeli pituus :D Nyt sitä osaa arvostaa varsinkin pienen lapsen kanssa. Lumin väsymyksestä huolimatta viikonloppu oli ihana, kiitos siis seuralle!


Nauratti kun pääsin kotiin ja muistikortille oli tallentunut noin miljoona pientä ötökkää. Siis minä, pienten monijalkaisten pelkuri oon mennyt tahdostani niin lähelle :D Onkohan tääkin joku juttu että kammotukset poistuu kun tulee äidiksi. Oon nimittäin huomannut että kuola, lika tai jonkun kanssa samasta haarukasta syöminen ei ole enää niin kamalaa. Heh, viimeisintä en harrasta kotona siitäkään syystä että meidän geeneillä Lumilla olisi jo monta vanhempaa sisarusta ja varmasti tulevia pikkusisaruksia.....Onni on kuusipäivää nuorempi serkku. Lumpparista ja Nepparista tulee varmasti parhaat ystävykset ja kylän kuumimmat kisut :)

Joko ootte päässy mökkeilemään? Mä en malta odottaa torstaita, kun pääsen ystävien kanssa juhannuksen viettoon!

ps. Tää mama oli juomassa eilen miljoona Mohjitoa, mut olo on suht freesi. Silti yöllä kotiin tullessa ei oo pitkään aikaan suoraan sanottuna vituttanu niin paljoa kun isäntä oli käyny Mäkkärissä ja jättäny vielä todisteet pöydälle.. :((

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia oot taas räpsiny!
    Me ei varmaan ollenkaan päästä mökille, kun ei viitti lähtee sellaselle mökille vielä jossa ei oo juokseva vesi.
    Saa nähä kuinka fressi olo mun miehellä on huomen aamulla, kun just lähti kauheen lonkero pussin kanssa iltaa istuu ;D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...