torstai 26. kesäkuuta 2014

Krääsä toiveita

Meillä elellään kotona mielenkintosia aikoja kun vihdoin uudistetaan meidän kylpyhuonetta. Se on remontoitu silloisen asukkaan toimesta vuonna 2001 ja on aika ysäreissä meiningeissä joten pikkuhiljaa on aika siirtyä nykyaikaan.

Keväällä meillä kävi kosteusmittaaja ja kun saatiin erinomaisen puhtaat paperit, päätettiin ettei lähdetä repimään kaakeleita tai muuta mullistavaa. Pienellä pintaremontilla saadaankin varmasti meidän pieni kylppäri super makeeksi ja sopimaan muuhun asuntoon.
Kokoa meidän pesuhuoneella on vain muutama neliö, mutta silt isinne mahtuu myös sauna sekä pakollinen pesukone ja kuivaustilaa. Oikea tilaihme, vaikka onkin vähän hölmön mallinen. Mietittiin ennen kosteusmittauksen tuloksia että jos jotain huolestuttavaa löytyy niin vedetään sauna sileäksi ja hommataan tilall poreamme tai tuplasuihkut. Hermojen ja rahan säästymiseksi päästään nyt kuitenkin helpolla.

Teinkin pienen kollaasin mitä kylppäriin toivoisin ja onneks tekstiileillä saa aikaan paljon. Kalusteita ei lähdetä uusimaan muutakuin peilikaappia ja suihkuseinää.

ZARA HOME/ IKEA/ GRIPSHOLM/ HM HOME/ ELLOS HOME

Laatat seinissä ja lattiassa vaihtavat väriä. Sinisenvihreä vaihtuu valkoiseksi seinälaataksi ja mustaksi(..vai tummanharmaaksi, valinnasta on jo niin kauan :D) lattiaksi turvaominaisuudella. Mietittiin jo muuttaessa että oltaisiin sudittu itse kaakelimaalia pintaan. Nyt kuitenkin päädyttiin luottamaan ammattilaiseen ja meille tulee Primavistan-aineet seinille. Saatiin keväällä  niin asiantuntevaa palvelua kyseisen yrityksen myyntimieheltä että valinta ei ollut vaikea. Kannattaa käydä kyseisen firman netti-tai Facebook-sivuilla kurkkimassa kuvia! :)

Ikivanha peilikaappi tosiaan vaihtuu näihin Ikean Lillångenin versioihin. Juuri kollaasin osoittamalla kombolla, eli seinää koristaa kohta metrinpituinen säilytyskaappi. Mä istunkin tällähetkellä autossa kohti mökkiä kun poijjaat jäi niitä meille asentelemaan. Hehe.

Mä en malta odottaa että kylppäri on valmis heinäkuun toisenviikon jälkeen! SItten vilahtaa blogiin myös ennen ja jälkeen kuvat :)

Onko kellään kokemusta laattojen pinnoituksesta?


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...