sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

KESÄKUU

Heippsa vaan kaikille! Täälä kirjottelee yks ryytynyt mama jonka pitäis olla jo nukkumassa tän olotilan puolesta. Viikonloppu meni niin hujahtaen ohitse etten ehtinyt edes kissaa sanoa (tai läppärin kantta avata) ja oon vieläkin aivan pyörryksissä :D

Lauantaina olin buukannut mun aikataulun niin täyteen kuin olla ja voi. Illalla häämötti ihanien blogi-tyttöjen kanssa risteily, jonka kuitenkin lopulta päätin näin jälkikäteen viisaana skipata. Olo oli jo perjantai iltana hieman flunssainen ja lauantai aamun parit juhlat teki tehtävänsä. Mitäs sitä siis turhaan lähteä hyttiin nukkumaan ja latistamaan muiden juhlafiilistä. Onneksi näitä kertoja tulee, TULEEHAN?

Aamupäiväksi oltiinkin järkätty yhdelle ystävälle babyshowerit. Vaikka pikkutyyppi ulkoistuu viimeistään syyskuun alussa (LINDA pessimisti ei pety ;) ), oli ihan hyvä pitää bileet ennen kuin kaikki on jo loman vietossa ties missä. Ja itsehän jäin kokonaan ilman mitään konkreettista juhlaa, kun Lumi päätti saapua 3päivää ennen yllätystä :D Pitääkin muuten muistaa käyttää lahjaksi saatu lahjakortti ennen syyskuuta!
Vauvajuhlista N tuli nappaamaan mut kyytiin ja suunnattiin toisen ystävän valmistujaisiin. Maha edellisistä partyistä pöyreänä ahdoin vielä siivun voileipäkakkua ja pikkuyleipiä naamariin. Pohdittiin vielä jatkuja kuitenkin, mutta koska laivan skippaaminen kaiveli vähän mieltä niin päätettiin mennä perheen kesken kotiin ja levätä. Puhelimet ja kännykät meni loppuillaksi piiloon ja nautittiin toistemme (hikisistä) kainaloista loppuilta.

Mulla löytyy teille muuten jotain harvinaista herkkua, nimittäin asukuva!


Myönnetään että näissä vermeissä mentiin koko viimekesä mahapystyssä arkimenoissa joten mistään juhlatamineista ei niinkään ollut kyse kun kaupoille ei ehtinyt. Kiilakorot kuitenkin anto vähän fiinimmän loppusilauksen joten tällä mentiin! 


Tänään nautittiin ulkoilusäästä, mutta siitä ehkä lisää joskus toiste, nyt pää tyynyyn! Lopuks kuitenkin Lumin fiilikset tästä päivästä!2 kommenttia :

  1. Hah, pessimisti ei tosiaan pety!! Toivotaan kuitenkin, että ulkoistuminen tapahtuisi hyvissä ajoin! :D -Linda

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...