lauantai 17. toukokuuta 2014

Ystävämme aurinko.


Meillä on normaalisti todella säännölliset aamut ja olinkin tänän suunnitellut lähteväni kävellen kirpputorille niin että pakkaan tytön rattaisiin nukkumaan ysin päikkärit. Jostain syystä tyttö hermostui jo kahdeksan aikoihin, joten eikun sänkyyn nukkumaan. Kummaa kiukuttelua jatku parituntia joten päätin skipata kirppiksen ja yrittää huomena uudelleen. N oli tänään töissä joten saa sit huomenna olla tytön kanssa että pääsen rauhassa penkomaan.

Vähän puolenpäivän jälkeen tytön heräillessä pakkasin kimpsut ja kampsut ja otettiin suunnaksi kesäinen Helsinki. Mentiin mun ystävän kanssa Lasipalatsin brunssille ja saatettiin me nauttia lasit skumppaa kyytipojaksi, kuitenkin kesän eka hei! Brunssilla oli ihanan  väljää, monet oli varasmti syömässä ulkona jo ihan Ravintolapäivänkin kunniaksi, mutta meistä oli helpompi pienen lapsen kanssa laittaa sapuskaa ääntä kohti sisätiloissa.


En oo muuten ikinä ollu niin ruuhkasissa busseissa kun tänään. Kotoota keskustaan kulkiessa yleensä tyhjä bussi täyttyi lähes jokaista istumapaikkaa myöten ja kun napattiin keskustasta bussi lentokentälle, oli meno vielä rajumpi. Siinä sai suoraansanottuna kokoajan pelätä ettei jostain lennä 30kilon matkalaukku niskaan.


Kentällä tosiaan käytiin nauttimassa Frappuccinot ja pölisemässä kavereiden kanssa. Äiti otti tietty Coffee Frappuccinon ja tytölle kengänkulmaa siinä samassa. Olipa muuten hyvää pitkästä aikaa! Täynnä taas loppuvuoden kiintiö tosta puoliks juodusta neljästä desistä.

Nyt viikon sisään kannattaa muuten vierailla joko lentokentän tai Helsingin Stocmannin Sbuxissa. Kello 15-17 vietetään viimekesästä tuttua Frappuccino HappyHouria eli kaikki kyseiset juomat on tuona aikana -50%! (Alkaen about 2,50kpl)

Ja haluaisin vielä vinkata Annin blogissa meneillä olevasta arvonnasta jossa voit voittaa pääsyn tehtailemaan Frappuccinoja itse baarin puolelle! Kilpailuun TÄSTÄ!

JA nyt kun mainostamisen ihanuuteen päästiin niin valikoimasta löytyy nyt kauan kinuttu COCONUT-siirappi :)


Kentältä suunnattiin kotiin ja nyt oo yrittäny taistella tota tyttöä päikkäreille. Yhtä puolituntista lukuunottamatta on alla vaan noi aamuiset sekamelskapäikkärit. Huoh. Rytmi pilalla, kiittääkkö tästä sitten tota taivaalta paahtavaa mollukkaa ja hikeä?

Miten te vietitte lämpimän lauantain?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...