perjantai 9. toukokuuta 2014

Perjantai

Heippa ja ihanaa lauantai aamuyötä! Täälä ollaan vielä hereillä.. Kello on kaksi ja silmät meinaa muurautua umpeen mutta jostain syystä vielä sinnitellään. Päivä meni lapsuudenystävän kanssa leipoen, askarrellen ja ihan vaan hengaillen. Äitienpäiväkortit on siis valmiina ja muutkin kuin kortit kuorrutettu vesiväreillä. Heh. Siivoan huomenna.Aamulla tää kaveri ei muuta suostunut tehdä kuin seistä pöytää vasten. Eihän neiti siihen vielä itse nouse, mutta koko ajan piti olla nostamassa ja tukemassa. Mun isotyttö! Kauaa en uskaltanut sitä kerralla pidellä kun jalat on melko spagettia vielä vaikka tahtoa löytyy kuin pikkukylästä. Hirveä huuto nousi kun pyllähti eikä päässyt uudestaan.

Tosiaan, päätettiin näiden herkkuperseidemme kanssa vähän leipoa jotain sadepäivän kunniaksi. Hellapoliisin vinkeistä valikoitui puolukkakääretorttu jota vähän fiksailtiin. NIIN HYVÄÄ. En oo muuten tehnyt kun kerran aikasemmin kääretorttua ja sekin epäonnistui..Ruuaksi tein meille lohkoperunoita jauhelihalla ja kermaviilikastikkeella. Lukekaa rivien välistä kuinka kehun itteäni. Tämäkin oli superhyvää. 


Onneksi säästin kortti-urakan siihen että mulla on apukäsiä.. Eihän siitä ois tullu mitään! Kiitos siis I miljoonasti vielä avusta! 

Lumi meni tapansa mukaan nukkumaan aika iisisti. Tosin peittelin sen meidän sänkyyn että saan edes joskus nukkua ton pienen tuhisijan kanssa. Isäntähän on Virossa tän yön, joten vietetty todellista tyttöjen iltaa. Loppuillan ja yön oonki pitkästä aikaa neulonut. Ja okei, katoin myös Teiniäitien kakkostuotantokauden.. Jep, kokonaan :Dd Moi. Demi sä olit niin liikkis! Nyt menee tän maman silmät kiinni! Olikin vähän erilainen postaus, mitäs tykkäsitte? 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...