torstai 1. toukokuuta 2014

Vappuna.

Ihanaa Vappupäivää rakkaat! Täälä ollaan herätty aamuun jo kahdeksan aikoihin, ja Lumi veteleekin ekoja päikkäreitä jo. Mulla on aamukahvi ja rahka tossa nenän edessä ja selailen blogeja läpi.

Täytyy myöntää että Vappu meni vähän erilailla kuin aikaisemmin. Viimevuonna se meni raskaana, mutta sitä ennen juhla on ollut jonkun asteista alkoholin suurkulutusta ja pikkutunneille asti bailausta. Eilen kuitenkin pakkasin Lumin kainaloon ja otettiin bussi vähän matkan päähän kaverin luokse. Syötiin ihanaa grilli-ruokaa (kiitos!) ja jälkkäri oli jotain ihan parasta. Haaveilin siitä ehkä salaa kun pilkoin banaania maitorahkan sekaan :D Illemmalla pelattiin Black Boxia (??) ja juotiin, mitäs muutakaan kuin VETTÄ. Punaviinipullo tuli korkkaamattomana takasin kotiin ja hyvä niin!

Kamera matkasi mukana ja kuvasaldo on pyöreä 0. Puhelimesta taitaa löytyä muutama, palataan niihin insta-katsauksen merkeissä :)


Tänään tapahtuu ehkä jotain niinkin hurjaa kun meikäläisen ekat vappu-markkinat, toivotaan ettei toi kolea sää tosta ainakaan huonone.


Itsehän en ole edes ylioppilas, vaan ammattikoulun käynyt.. 

kuvat

Mites teidän vappu, menikö perinteisellä kaavalla?

Ja hei! Aivan mahtavaa TOUKOKUUTA :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...